Inici Poliesportiu La Vinicola FS Montbui perd la primera oportunitat d’ascens

La Vinicola FS Montbui perd la primera oportunitat d’ascens

[Img #30245]Ambient de gala el que presentava el pavelló Montaqua dissabte a la tarda, grades plenes de gom a gom d’aficionats locals i una vintena de seguidors visitants per presenciar el transcendental partit que enfrontava als montbuinecs, segons classificats de la lliga i que necessitaven 2 punts per ascendir de categoria, i els de Casserres, primers classificats que amb 1 punt és proclamaven campions.

El partit va començar amb domini visitant, primeres arribades sense perill a la porteria defensada per Rubén, però poc a poc els grocs és treien els nervis de tan transcendental partit i agafaven més protagonisme en el joc, bona pressió en la sortida de pilota dels berguedans que els permetia recuperar la pilota, però una gran defensa visitant i les bones intervencions del porter evitaven qualsevol ocasió de gol. Els minuts passaven i els homes de Xavi Fitó i David Jiménez és carregaven de faltes que els obligava a reduir la seva línia de pressió a mitja pista, fet que permetia als de Casserres tenir més possessió de pilota en pista anoienca. Al minut 15 i després d’un servei de córner els visitants s’avançaven 0-1 al marcador amb un xut des de fora de l’àrea. A partir d’aquest moment els de Montbui van tornar a pressionar per intentar posar la igualada al lluminós abans de la fi de la primera meitat, tot i tenir algunes ocasions, el marcador no és tornaria a moure i els equips marxaven als vestidors amb el resultat de 0-1.

A la represa els montbuiencs van sortir amb la ment posada en la remuntada, el bon joc desplegat durant els primers minuts invitava al optimisme, els rivals en canvi, tret d’alguna ocasió aïllada dels berguedans que va saber respondre molt bé Rubén, és limitaven a fer una gran defensa i aprofitar les jugades a pilota aturada. Els minuts corrien al marcador i l’ansietat en els grocs per fer l’empat cada cop era més gran, fins que al minut 32, l’àrbitre xiulava una falta llunyana que Asensi aprofitava per anotar magistralment i posar l’empat al marcador 1 a 1. Aquest gol va fer esclatar d’alegria tot el públic assistent, que veien possible una remuntada local, però els de Casserres molt ben plantats a la seva mitja pista esperaven sortir a la contra i així va ser com a falta de 40 segons per a la fi del partit, un jugador surt ràpid a la contra i des de la banda fa un passada dins l’àrea amb la mala fortuna que toca un jugador local que introdueix la pilota a la seva pròpia porteria per fer pujar el 1-2 que desbordava d’alegria la vintena d’afeccionats que van estar animant-los al llarg del partit. Aquest gol va caure com una llosa sobre els jugadors de La Vinícola FS Montbui que van intentar fer l’empat amb porter jugador, tot i el poc temps disposarien de dues bones ocasions per marcar però no va ser possible i el lluminós marcava la fi del partit sense que el caseller de gols és tornés a moure.

Alineació: Rubén, David Cano, Joel, Asensi(1), Oli –cinc inicial- Toni, Javi, Rafa, Alberto, Paquito i David Marchal.

Al acabar el partit els de Casserres van celebrar amb els seus aficionats el seu merescut títol de lliga i l’afició local va acomiadar als seus jugadors amb un merescut aplaudiment per l’esforç realitzat. Amb aquest resultat els grocs és juguen totes les seves aspiracions d’ascens en l’última jornada de lliga, dissabte dia 28 de maig a les 17:30h al pavelló Montaqua i rebran la visita de l’equip Futsal Cervelló.