Inici Futbol La Vinícola FS Montbui continua intractable

La Vinícola FS Montbui continua intractable

[Img #26604]Nova victòria dels montbuiencs a la pista d’un dels equips de la part baixa de la classificació, tot i que el resultat al descans era favorable als locals 1 a 0.

Mal inici de partit el que van tenir els grocs, no acostumats al tipus de superfície, veien com l’equip local era capaç de tancar-los a la seva mitja pista i fer treballar de valent el porter Rubén. Els homes que entrena Xavi Fitó només van crear perill en tímids contraatacs i en jugades aïllades a pilota aturada, lluny de mostrar la seva millor versió en el joc. A l’últim minut de la primera meitat una pèrdua de pilota en pista local per part del anoiencs, l’aprofitaven els de l’Olimpic per llençar el contraatac i  fer pujar l’1-0 a l’electrònic de La Floresta i marxar els equips al descans.

La segona meitat començaria amb els de Montbui amb una mentalitat totalment diferent, van canviar la seva defensa i des de ben aviat ja és veia que és podia capgirar el marcador, recuperaven la pilota en pista contraria i les ocasions començaven arribar, fins que al minut 5,  Oli aconseguiria fer l’1 a 1 i al minut 6 Asensi  feia pujar el 1 a 2. Aquests gols feien marxar els nervis que acusaven els grocs i és podia tornar a veure sobre la pista el seu joc habitual. Els locals pressionarien la sortida de pilota dels anoinecs, i en una d’aquestes, una gran jugada de tot l’equip deixava a Toni sol davant el porter i anotava l’1 a 3 a falta de 10 minuts per a la fi del partit. Amb aquest resultat els de La Floresta van sortir a jugar amb porter jugador i després de varies possessions llargues, aconseguien retallar diferències 2-3. Els de Montbui, tot i tenir cinc faltes en contra, van aplicar una gran defensa esperant l’errada rival en les passades, i així va ser com a falta de 3 minuts, Asensi anotava el 2 a 4 i David el 2 a 5. Els de l’Olimpic continuarien intentant-ho amb porter jugador però molt tocats animicament, i una errada en una passada, servia la pilota a Javi per que encarés tot sol fins a porteria buida i marqués el 2 a 6 en l’últim minut de joc. Tot semblava que s’arribaria a la fi del partit amb aquest resultat, però una dura entrada sobre Oli per part d’un jugador local, permetia als anoiencs disposar d’un llançament de 10 metres que Paquito transformaria en el 2 a 7 final.

Alineació: Rubén, Victor, Javi (1), Alberto , Rafa –cinc inicial- David Cano (1) Oli (1), , Toni (1), Paquito (1), Asesni (2)  i David Marchal.

Amb aquest resultat La Vinicola FS Montbui continua al capdavant de la classificació amb 19 punts i aquest proper dissabte dia 19 de desembre a les 17:45 hores al pavelló Montaqua, rebran la visita del FS Pallejà B, quart classificat i que està a només 4 punts dels montbuiencs.

Resultats de la base del Futbol Sala Montbui

Benjamí: CE Collbató 11 – 1 FS Montbui (Àlex)

Infantil:  CEFS Santpedor 6 – 1 FS Montbui (Nil)
Cadet :  Can Titó Vilanova 0 – 3 FS Montbui (Manu, Raúl i Bujal)
Juvenil: FS Magic Sants 0 – 6 FS Montbui (Angel, Márquez, Dani, Caste i Angelillo 2)