Inici Poliesportiu La vilanovina Iris Alejandro, campiona de Catalunya de Kick Boxing

La vilanovina Iris Alejandro, campiona de Catalunya de Kick Boxing

[Img #14460]El passat 12 d’abril, el Pavelló del Barri Barcelonès de Sant Andreu va acollir el campionat de Catalunya Amateur Sènior. El Gimnàs Furio Jol Vilanova del Camí va participar amb tres joves competidors: Iris Alejandro, Daniel Molero i Andreli Donatol. Tots tres van fer grans actuacions i van deixar ben alt el nom del club vilanoví com demostra l’or aconseguit per Alejandro i la plata del jove Molero.

El campionat es va fer a tatami i per eliminatòries amb combats de 2 assalts de 2 minuts. Iris Alejandro es va proclamar Campiona de Catalunya en la categoria de menys de 60 quilos, fent un combat perfecte en el qual no va donar opció al seu rival. Daniel Molero es va ficar a la final del campionat Sènior tot i tenir només 16 anys i va aconseguir la medalla de plata, que va disputar contra un rival molt més experimentat i de més edat i Andreli Donatol no va passar el tall en semifinals tot i que va demostrar molta força i competitivitat. Tot plegat sota la supervisió d’Adrián Cañizares i Jonathan González.