Inici Poliesportiu La UEC Anoia, al 6è Km Vertical de Roquetes

La UEC Anoia, al 6è Km Vertical de Roquetes

[Img #24382]El passat dissabte 29 d’agost es va celebrar a Roquetes (Tarragona) el 6è Km Vertical Roquetes. Aquesta prova era el primer Campionat de Catalunya de Curses Verticals que es celebra i era la 4a i última prova de la 6a Copa Catalana de Curses Verticals. El traçat constava d’uns 6,5km i 1360m de desnivell positiu amb arribada al cim del Caro de 1.447m d’alçada.

[Img #24383]El format de la cursa era cronoescalada amb sortides individuals cada 30 segons per evitar taps en els estrets corriols que formen el recorregut. La temperatura durant la prova va ser força elevada superior als 30ºC la qual cosa la va fer més dura.

[Img #24384]Després que els més de 200 corredors prenguessin la sortida de forma individual, finalment el vencedor en categoria masculina va ser per l’incombustible Agustí Roc, que amb un temps de 55 minuts i 54 segons es va proclamar campió de Catalunya de curses verticals per davant del jove Jan Margarit. Completava el podi en Roman Kessler.

En noies la guanyadora i campiona de Catalunya de curses verticals va ser la Gemma Colomé amb un temps d’1h 19 minuts i 16 segons, la segona posició va ser per la Mª Pilar Prades i la tercera per la Silvia Zúñiga.

Fins a sis corredors de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA es van aplegar per assolir el repte de pujar el cim del Caro en el menor temps possible. Cal destacar el 10è lloc d’en Jordi Vallés que li va valer el 3r lloc en categoria sub23 i en Pere Marsé que amb el 36è lloc va aconseguir el 3r lloc en categoria veterà. La resta de corredors de la secció van ser en Gerard Batet 23è i 5è junior, en Carlos Larios 26è, en David Patiño 32è i en David Nuñez 103è.

Amb aquesta actuació els corredors de muntanya del Club Excustionista UECANOIA poden obtenir una bona classificació per equips a la Copa Catalana de Curses Verticals, a falta de la confirmació de les classificacions definitives d’aquesta última prova.