Inici Futbol La UD Montserrat Igualada assoleix l’ascens a Segona Catalana

La UD Montserrat Igualada assoleix l’ascens a Segona Catalana

[Img #30343]

Faltaven dues jornades, i els de Paquito, treien quatre punts als dos únics perseguidors, que podien aigualir la festa als vermells del Barri. Martorell i Sitges sabien que era la seva última oportunitat, els primers per proclamar-se Campions, i els segons, per intentar promocionar. Per a això, era imprescindible, que la Munia guanyés a Les Comes.

En cada pilota dividida, els del Baix Penedès semblava que es jugaven la vida. Va marcar Tutusaus al minut 3, però els visitants li van donar la volta al marcador, per posar-se 1-2. Els vermells van reaccionar immediatament, i Pallares primer, i Frank Martínez posaven de nou les coses al seu lloc en tan sols quatre minuts es va passar al 3-2.

Però al minut 61, nou tomb al cor, amb el gol de Cano, 3-3. Els minuts passaven, i us nervis afloraven en les cares de l’afició local, fins al Mnt. 85.Un control de Carles Marimón, que se’n va de dos rivals, Paret amb Alex Llanas, xut i endins. {4-3} Alegria desbordada de la parròquia del barri. I patiment, en veure com el trenyella, allargava gairebé sis minuts. Tot això, sota la mirada i el sofriment del golejador Aitor Martínez que, lesionat, no va poder estar en el terreny de joc.

Àrbitre. Sr. Lencero Aguiar. {Em comenten que va estar acceptable, tot i perllongar el partit, en gairebé sis minuts.} Suspens, en plasmar les dades del partit, en l’acta de la Federació, en cap moment, fa esment a l’empat a un gol de La Munia. Per tant, em cenyeixo al que comentaven els informadors al camp.