Inici Festes La Trobada de Clàssics, Comerç i Entitats de Montbui serà ‘vuitantera’

La Trobada de Clàssics, Comerç i Entitats de Montbui serà ‘vuitantera’

COMPARTIR

[Img #14390]El diumenge 4 de maig tindrà lloc la III Trobada de Cotxes Clàssics, Comerç i Entitats de Montbui. Aquesta gran festa de la primavera montbuienca  tindrà com a tema principal els “Anys 80”. Precisament s’està preparant una exposició amb objectes relacionats amb aquella dècada (es vol aconseguir el màxim nombre d’objectes d’aquella època). Per tot plegat es demana la col·laboració de la ciutadania que vulgui col·laborar amb aquesta exposició aportant-hi qualsevol objecte relacionat amb la temàtica exposada.

 

 Enguany tornarà a realitzar-se la Concentració de Cotxes i Motos Antics i Clàssics, que es celebrarà entre les 9 del matí i les 3 de la tarda. Sens dubte no hi faltaran les tradicionals “Vespas” ni tampoc altres vehicles característics dels anys “de la moguda”. Durant tota la concentració els cotxes clàssics  estaran ubicats a l’espai MontMercat, que serà l’aparador de tots els cotxes i motos clàssics que s’aplegaran a banda i banda de la pèrgola del recinte.

 

Aprofitant la celebració d’aquesta concentració, MontMercat acollirà una important representanció del comerç i les entitats locals. No hi faltaran paradistes d’antiguitats, artesans, brocanters, i també hi haurà diferents activitats per a la mainada. La matinal d’activitats estarà organitzada per MontbuiComerç, amb el suport de la Unió d’Establiments de Montbui i de diferents associacions i entitats del municipi.

 

Un altre aspecte destacat de la jornada festiva és que es podrà donar sang a la unitat ambulant de donants de l’Anoia, que estarà ubicada a MontMercat. Col·labora amb aquesta activitat l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia (ADSA).

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*