Inici Gent La Torre de Claramunt homenatja a la gent gran

La Torre de Claramunt homenatja a la gent gran

COMPARTIR

[Img #6352]Un any més, La Torre de Claramunt ha celebrat la festa de la gent gran. Durant tot el cap de setmana el municipi ha festejat la diada amb diferents activitats: entreteniment, dinar i homenatge.

La festa va començar divendres a la tarda al Centre Social Sant Joan Baptista, on l’associació igualadina “Llum i color” va portar el seu espectacle i entreteniment. Una sala plena de gom a gom va seguir l’actuació i el bon repertori de cançons d’aquest grup igualadí de play back.
L’acte central de la festa va ser el [Img #6353]dinar – homenatja que es va fer el dissabte al pavelló d’Esport Municipal de Vinçó i que va comptar amb més de 260 persones entre homenatjats, gent gran i acompanyants.

Durant l’acte es va fer, com és tradicional, el  reconeixement als tres avis de més edat del municipi;  Sebastian Latorre García, Pilar Castells Castellví i Adriana Ibañez García, tots ells de 86 anys.

L’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, acompanyat de la regidora de cultura i festes, Anna Madrid, van fer lliurament d’una placa commemorativa i els van agrair la seva aportació i dedicació al nostre poble.  

El fi de festa  el va posar el grup de folklore oriental “Mirat al Sharq”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*