Inici Societat La tercera Transconca supera el miler de participants

La tercera Transconca supera el miler de participants

COMPARTIR

El passat diumenge 25 de febrer, tenia lloc la tercera edició de la Transconca, la marxa i pedalada que organitzen l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt i l’associació MPS-Lisosomals amb el suport de la Diputació de Barcelona i de tots els ajuntaments de la Conca d’Òdena. La prova solidària va tornar a comptar amb una important participació i ho feia, a més, superant el nombre de persones que hi prenia part en les anteriors dues edicions. En aquesta ocasió han estat concretament 1.029 les persones participants que sortien des d’alguns dels set recorreguts establerts que tenien en comú l’arribada a la Pobla de Claramunt.

Entre les novetats destacades d’enguany es troba el lliurament per part de l’organització dels Reconeixements Transconca, destinats a posar en valor el treball que desenvolupen persones i entitats per lluitar contra les malalties minoritàries. Els reconeixements s’han concedit en les següents categories:

Centre de recerca: La Casa de Sofia

Metge: Dr. Guillem Pintos

Entitat: Auria Grup

Empresa: Buff

Família o persona: Montse Comas

Un cop celebrada la jornada, que va comptar amb l’actuació del grup Estudi 54, des de l’organització es destaca l’augment de col·laboracions i de persones voluntàries i s’assegura que ja es pensa en la pròxima edició.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*