Inici Art La sala Gaspar Camps s’omple de “Realisme, color i optimisme”

La sala Gaspar Camps s’omple de “Realisme, color i optimisme”

COMPARTIR

[Img #3807]El passat dimecres es va inaugurar a l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps d´Igualada l´exposició “Realisme, color i optimisme”, a càrrec d´Anna Seguranyes, exposició que es podrà visitar fins al proper 15 de febrer.

En aquesta mostra s´hi pot veure un recull d´obres pertanyents a diferents períodes creatius de l´artista amb altres de recent realització.

Les obres d´Anna Seguranyes, sempre figuratives, acostumen a presentar un o diversos personatges, en actituds informals i tractats amb colors vius, amb fons generalment plans, blaus i verds, que combina amb elements de la seva predilecció, com ara cotxes antics o icones que ens remeten al món del cinema (l´univers hitchcockià, actors i actrius, etc.) en un homenatge a aquest art que apassiona l´artista. Completen la mostra alguns altres quadres de creació més recent caracteritzats per, o bé figures senceres o caps en primer pla, o bé per uns esquitxos de pintura i regalimats, que en maculen la superfície i li donen caràcter.

Durant la inauguració, que va comptar amb la presència de la directora de l´escola, M. Goretti Bartrolí, i de la seva cap d´estudis, Raquel Camacho, a més d´amics i coneguts i públic entusiasta, l´autora també va destacar que, en aquesta ocasió, les obres es presenten sense títols, ja que en ser les seves temàtiques ben discernibles, no cal redundar en allò que ja es comprèn i s´aprecia sense més explicacions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*