Inici Blocs La revolta dels somriures

La revolta dels somriures

COMPARTIR

Un altre onze de setembre que sortim al carrer a reivindicar llibertat, a erigir-nos poble i a recordar totes aquelles persones que ens han precedit i han mantingut viva la flama d’una cultura mil·lenària, una cultura oprimida i uns drets abolits.

 

Avui omplirem la Meridiana de desitjos de futur: democràcia, llibertat i justícia socials són els valors que defensem perquè ens són negats en la seva plenitud.

 

Ens vestirem de blanc perquè volem fer un país nou, net, verge. Al qual anirem donant color: equilibri territorial, solidaritat, diversitat, innovació, cultura, educació… al pas del punter que assenyala el Parlament.

 

I pell de gallina, pel moment històric que estem vivint, per la possibilitat i responsabilitat que tenim de fer Catalunya “rica i plena” com van defensar els nostres avis i volem per els nostres fills.

 

Avui som 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. La propera estació d’aquest tren que ja està en marxa és el 27 de setembre, on tot comença. On decidim si volem continuar a Espanya sota la monarquia borbònica, manats per un parlament que sempre ens ha anat en contra, on sempre serem minoria i dependrem d’algú que ens va en contra o decidirem constituir la República Catalana. Decidir el nostre futur, fer les nostres lleis, prendre les nostres decisions, gestionar els nostres diners, donar la força que necessiten les nostres empreses…

 

El tren és aquí, al nostre davant, i no sabem quan tornarà a passar. Estiguem alerta no el perdem.

 

El 27 de setembre nosaltres decidim.

 

La independència és l’única sortida. Siguem valents. Tenim molt a guanyar i res a perdre.

 

Les pensions estan garantides. Surten de la nostra feina.

 

L’atur baixarà perquè les empreses catalanes prosperaran i s’obriran al món.

 

Decidirem la relació que volem tenir amb Europa i amb l’euro.

 

Podrem disposar la llengua que parlem i la nacionalitat que volem.

 

No hi ha marxa enrere, no hi ha alternativa.

 

Faig una crida a mobilitzar-nos avui com a tret de sortida per tenir un molt bon 27S i omplir les urnes de paperetes pel Sí. Paperetes amb il·lusió, renovació, decisió.

 

Faig una crida a que transmeteu aquesta il·lusió i convenciment als vostres coneguts, familiars, persones amb qui coincidiu en diferents ambients. Tenim 15 dies per fer-ho possible. No escatimeu esforços.

 

No hem arribat fins aquí per perdre.

 

No hem arribat fins aquí per rendir-nos.

 

No hem arribat fins aquí per deixar passar l’oportunitat de tenir un país millor, més just, més solidari.

 

L’11 de setembre omplim la Meridiana i

 

El 27 de setembre fem la República Catalana.

 

Bona diada a tothom.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*