Inici Gent La quarta edició del Torrextrem supera les expectatives de participació

La quarta edició del Torrextrem supera les expectatives de participació

COMPARTIR

[Img #31532]El passat diumenge 17 de juliol, es va celebrar la 5ª Torrextrem de la Torre de Claramunt, l’activitat va començar a 2/4 d’11 del matí amb una masterclass de Zumba, a càrrec de la monitora Fanny. A continuació es va obrir la pista americana plena d’obstacles, neumàtics, muntanyes, bales de palla, tolls d’aigua… per tal de fer voltes de reconeixement del circuit, a les 12 començar les carreres que es van dividir en varies categories de 3 a 6 anys no competitiva, els més menuts van gaudir del circuit, que per la dificultat del mateix es recomanava que anessin acompanyats d’un adult.

 

La següent categoria van participar els nens i nenes de 7 a 10 anys:

 

Masculina
1r Pol Ruiz
2n lloc amb un empat  tècnic van ser el Mubarak Rodríguez i Miquel Tolosa

 

Femenina
1a Maria Julia
2ª Anna Luque
3ª Judit Jimenez.

 

Categoria d’11 a 14 anys

 

Masculina
1r Santi García
2n Fran Serrano
3r Jordi Fuentes

 

Femenina
1ª Kala Tolosa
2ª Jana Font
3ª Ana Raja

 

En la categoria d’adult més de 15 anys

 

Masculina
1r Sebas Santos
2n Jordi Perez
3r Ianik Pérez

 

Femenina
1ª Sandra Serrano
2a Seila
3ª Lisa Van Heijningen

 

Es van fer entrega de medalles i premis als Classificats i per finalitzar aquesta activitat van gaudir del circuit una gran part de membres de l’organització.

 

Aquest acte s’ha organitzat per iniciativa d’un grup de veïns del municipi juntament amb l’Ajuntament que per 4t any consecutiu ens fan gaudir d’aquesta activitat que cada any va creixen en participació, aquesta activitat es va montar amb in fi  solidari de recollida d’aliments pel banc d’aliments del municipi i els participants van demostrar la seva solidaritat recollint uns 350 kg d’aliments i  productes de neteja.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*