Inici Festes La Primavera Gran d’Igualada arriba divendres

La Primavera Gran d’Igualada arriba divendres

COMPARTIR

[Img #7083]Ja s’han obert les inscripcions per a la Primavera Gran, la iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Gent Gran d’Igualada que, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, proposa onze dies amb dinou activitats, entre el 17 i el 27 de maig, adreçades a la gent gran. Es podran efectuar fins el 14 de maig.

Divendres, 17 de maig, coindint amb la inauguració a l’Equipament Cívic Polivalent del barri Montserrat, hi haurà l’actuació Tast de sarsuela i òpera. L’endemà, dissabte, al Consell Comarcal de l’Anoia s’hi inaugura l’exposició itinerant Voluntariat sènior a l’Anoia, i diumenge, al Teatre Municipal l’Ateneu hi haurà el Ball amb el músic Ramon i, novament a l’Equipament Cívic Polivalent, l’espectacle Tradició i Creació, amb danses catalanes.

El dilluns, 20 de maig, al matí Caminada Popular per la Muntanya del Pi, el Rec i el Museu de la Pell i, a la tarda, concert de la Coral de Cors Units al Teatre Municipal l’Ateneu. El 21 de maig i el 23 de maig, dues excursions de tot el dia a la Vall de Núria, amb sortida des de l’estació d’autobusos, pujada amb el Cremallera i visita a les exposicions, al santuari i al mirador del Pic de l’Àliga, entre altres. El mateix dimarts, 21 de maig, també hi haurà una excursió a Montserrat.

Dimecres, dia 22, tres activitats a destacar: la conferència Viure sol, per què no? al voltant del servei local de teleassistència, el recital de poesia humorística i actuació de la rondalla Novaunió i, per tancar la jornada, el sopar de celebració de les persones que fan vuitanta anys, a l’antic Escorxador. L’endemà, dia 23, visita dels avis de les residències d’Igualada a La Tossa de Montbui.

Divendres, 24 de maig, al matí, taller a la Biblioteca sobre Remeis casolans i Missa a la Basílica de Santa Maria; al migdia, dinar de germanor a l’Equipament Cívic Polivalent i, al vespre, sopar de celebració de les Noces d’Or a l’Hotel Ciutat d’Igualada. Dissabte, 25 de maig, ball a l’Estació Vella amb el Grup Mediterranea, i diumenge, 26 de maig, l’esperat Espectacle de playback a l’Ateneu. Dilluns es tancarà la Primavera Gran amb la presentació de diferents iniciatives en el marc de l’AUGA, també a l’Ateneu.

Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb l’Espai Cívic Centre al telèfon 93 806 81 01, amb el Centre Cívic de Fàtima al telèfon 93 805 26 21 i amb l’Equipament Cívic Polivalent al telèfon 93 804 36 61. També es pot sol·licitar acompanyament per a persones amb dificultats de mobilitat al telèfon 93 804 75 81. Podeu consultar el programa a l’arxiu adjunt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*