Inici Societat La Pobla de Claramunt explora solucions per reduir la velocitat al tram...

La Pobla de Claramunt explora solucions per reduir la velocitat al tram urbà de la C-244

COMPARTIR

[Img #6268]El Servei Territorial de Carreteres de Barcelona del departament de Territori i Sosteniblitat de la Generalitat de Catalunya ha elaborat una proposta per reduir la velocitat a la C-244 al seu pas per la Pobla de Claramunt i així millorar la seguretat dels vianants. En concret, es planteja, bàsicament, la implantació de diversos passos de vianants, entre d’altres mesures.

Des del carrer de Sant Procopi fins a l’avinguda de Catalunya es proposa la ubicació de cinc nous passos de vianants a diferents punts. Al carrer de Sant Procopi se situarien a la sortida del parc de l’Estrassa i davant de l’aparcament municipal, més avall de l’entrada del carrer de la Pedrera. I a l’avinguda de Catalunya es col•locarien davant de la plaça de la Mare de Déu de la Llet, davant del bar el Castell (se suprimiria el que hi ha ara) i a la cantonada amb el carrer dels Arbres del Papa.

Altres mesures que es plantegen són la disminució de carrils mitjançant senyalització horitzontal, senyalitzar aparcaments, ampliar voreres o una plataforma a la parada de l’autobús.
L’alcalde, Santi Broch, va informar sobre aquest document en el darrer Ple ordinari del 14 de març. Aquesta proposta es basa en una que ja va redactar la Diputació de Barcelona el 2011, quan aquest ens s’encarregava del manteniment de la via, que des de l’any 2012 depèn de la Generalitat de Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*