Inici Societat La plataforma Salvem el Museu del Traginer obre un espai al Rec.06

La plataforma Salvem el Museu del Traginer obre un espai al Rec.06

COMPARTIR

[Img #2160]En motiu de la celebració del Rec.06 Experimental Stores els dies 15, 16 i 17 de novembre, la plataforma Salvem el Museu del Traginer es rellança al públic com una de les peces culturals i patrimonials del tot que representa l’enorme engranatge de l’esdeveniment.

Com bé és sabut, a través de l’obertura del bar-taller establert a l’encreuament C/Creueta-C/del Sol d’Igualada, l’organització pretén recaptar fons per tal que el Museu del Traginer es pugui mantenir obert. S’espera que l’acollida de la iniciativa per part dels visitants  durant la pròxima edició segueixi essent tan bona com fins ara.

Durant aquesta propera edició del Rec.06, l’organització de la plataforma Salvem el Museu del Traginer, sense deixar de banda la part més propagandística de l’esdeveniment mitjançant activitats com ara la visita guiada al Museu a les 12 del migdia del dissabte 17, també acollirà una novetat que enllaça de manera perfecta amb l’essència Rec.0, la qual es durà a terme gràcies a la col•laboració i la gestió imprescindibles de l’empresa igualadina Joieria Rosich, amb el suport de la firma Plata de Palo. A l’interior del bar-taller els visitants hi trobaran l’espai Plata de Palo, marca de peces de joieria i complements que encaixa tant amb la tendència actual de moda com amb l’essència de l’espai que l’acollirà. Així doncs, el dissabte 17, tothom qui ho vulgui podrà fer-se una fotografia amb el reconegut model de la marca, Marcelo Leao, el qual s’exhibirà damunt de la seva tan coneguda Harley Davidson, tot beneficiant-se d’una promoció molt especial.

Al llarg de divendres i dissabte, l’espai Salvem el Museu del Traginer acollirà actuacions musicals al vespre.

Divendres 16

A les 19.30,

Albert Gàmez en acústic. Cantautor igualadí, versionant temes molt coneguts.

A partir de les 23:30,

DJ Batlle i HOWLIN BLACK MASK vs. KARMIK amb música rock i electrònica

Dissabte 17

A les 17:00,
Sentits, grup igualadí de música catalana i versions

A les 20:00,
Andreu Martínez i Marina Tuset , el famós duet barceloní en concert acústic al RUC.0

I a partir de la mitjanit, DJCOCODIL i TONI FÀBREGAS, punxant els èxits dels 80 i 90.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*