Inici Futbol La Penya Madridista de la Tossa de Montbui es queda sense ascens...

La Penya Madridista de la Tossa de Montbui es queda sense ascens a la pròrroga (2-2)

La Penya Madridista de la Tossa de Montbui s’ha quedat sense ascens a Tercera Catalana en empatar aquest migdia a casa contra el Castellví de la Marca (2-2). El 2-1 de l’anada dóna l’ascens als penedesencs.

[Img #22674]El partit s’ha decidit a la pròrroga amb un gol d’Edgar Carrizo quan s’estava a punt d’arriba als penals. El matx havia començat molt bé pels montbuiencs, ja que Cristian anotava l’1-0 al minut 6. No obstant Dennis Sousa ha empatat al minut 14 i novament Cristian ha anotat el 2-1 just abans del descans que igualava l’eliminatòria. Al poc d’iniciar el segon temps els blancs s’han quedat amb deu homes per expulsió de Tebas, però el marcador s’ha manntingut inalterable fins el minut 118.

La Penya Madridista ja va perdre una promoció d’ascens l’any 2007, en aquella ocasió contra el Monopol.