Inici Futbol La Nit dels Campions reconeix les fites del futbol anoienc

La Nit dels Campions reconeix les fites del futbol anoienc

COMPARTIR

[Img #15802]Un any més, la Federació Catalana de Futbol, ??va organitzar la Nit dels Campions, en les diferents delegacions territorials del territori. Dimecres es va realitzar a la nostra comarca i el lloc escollit va ser el Centre Cultural Polivalent de Can Papasseit de Vilanova del Camí.

L’esdeveniment, consisteix en premiar els equips que es van proclamar campions en la passada temporada
2013-14. En cadascuna de les seves categories i modalitats. Es lliura un trofeu al club campió, i un diploma personalitzat a cada un dels jugadors que van conformar les plantilles del equips campions. També, es va lliurar el trofeu al Fair-Play. També hi va haver un trofeu i menció especial, per a una persona, per la seva trajectòria i dedicació al seu club.

Equips Guardonats:
Pre-Benjamí. G º. 26 – AE. Piera.

Aleví-Benjamí femení (grup 1) CF Igualada
Infantil 3 ª. Div G º. 29 – CF. Igualada.
Infantil 2a. Div G º. 36 – UD. San Mauro.
Juvenil 2a Div G º. 21 – CE. Odena.
Juvenil 1a Div G º. 1 – UD. San Mauro.
Juvenil 1a. Div G º. 6 – CF. Igualada.
Quarta Catalana. G º. 7 – CE. Anoia.
Quarta Catalana. G º. 10 – AE. Piera.
 

Les grades de Can Papasseit, presentaven una gran assistència, aproximada d’unes 250 persones.
Majoritàriament, jugadors i directius dels equips guardonats. La presentació de la gala, correria a càrrec d’Elena Ortiz, del Departament De Premsa i Comunicació de la Reial Federació Catalana de Futbol. Presidí l’acte l’alcaldessa de Vilanova. Vanesa González.
 
En el torn de paraula, va intervenir en primer lloc Paco Borrega, Delegat de la Federació a la nostra comarca. El qual, va donar la benvinguda i va agrair als assistents la seva presència. En segon lloc, ho va fer Toni Maturana. Regidor i Esports de Vilanova del Camí. Amb les seves paraules, va voler elogiar els beneficis de l’esport en tots aquells que el practiquen, i reafirmarel compromís municipal, a seguir donant suport incondicionalment als clubs de la població.
 

A continuació, va pujar a l’escenari Pere Guardiola i Tey. Vice – President de la Federació Catalana de Futbol. Responsable de convenis amb els patrocinadors de la Federació. Començaria el seu parlament, felicitant als clubs i jugadors que es van proclamar campions de lliga.Fent una breu explicació del treball realitzat per la Federació i la seva junta directiva.
 

Entre les personalitats assistents que van participar en el lliurament dels premis, es trobaven Jaume Plaça Sendra, directiu de la Federació Catalana de Futbol i president de la UE. Santa Cloma de Queralt, així com Antonio Sánchez, qui va ser durant molts anys, Regidor d’Esports, i que recentment va cessar en aquestes tasques, deixant pas a Toni Maturana, per ocupar altres carteres en la corporació municipal. També van estar presents, Francisco Romero. {Delegat del Comitè Tècnic de Árbitos}, i Miguel Jiménez, com a responsable del futbol femení a la comarca.

Entre les persones assistents, vam poder veure el president del CF. Igualada, Francesc Jorba, com també al de la Unió Esportiva Sant Maure, Fermín Cid. Una àmplia representació del CE. Odena, encapçalada per l’amic Carles Casanovas, i el coordinador Sr Rivera. La delegació del CE. Anoia, encapçalada pel seu president Marcel · lí, i també una àmplia representació per part de l’AE. Piera.
 

El trofeu al Fair-Play, seria per a la UD. Calaf, amb bona part de la seva Directiva present a la sala.
I el trofeu per la dedicació al futbol, ??amb una llarga trajectòria en el seu club, a l’amic Manolo. CE. Odena.
 

Un cop acabats els parlaments, i el lliurament de trofeus, es va realitzar la foto de família habitual, amb un escenari a vessar amb els premiats i personalitats assistents, per passar a servir-se un piscolabis per a tots els presents, posant així fi, a la Nit dels Campions a la nostra comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*