Inici Societat La neu passa de llarg

La neu passa de llarg

COMPARTIR

Protecció Civil de la Generalitat manté activades les alertes per risc de nevades, fort vent i mala mar que afectaran gran part del país.

Tot i que es preveien nevades a la comarca de l’Anoia a partir de 600 metres d’altitud, finalment les precipitacions es concentren al nord-oest de Catalunya.

Des de Protecció Civil es demana a la població que extremin les precaucions sobretot en la conducció, i que prenguin les mesures d’autoprotecció necessàries. Des del Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya CECAT, la Direcció General de Protecció Civil de Catalunya ha comunicat als ajuntaments de les zones afectades la nova situació i els ha demanat prendre les mesures de prevenció adients.

Es recomana a la ciutadania conduir amb molta prudència per les vies afectades per la neu, i portar cadenes en cas que siguin necessàries. Cal revisar el bon estat del vehicle per la conducció d’hivern. Especialment a les zones on les nevades són poc habituals, a casa cal revisar el bon estat dels serveis bàsics (aigua, gas, electricitat), i sobretot assegurar-se que els elements de ventilació per la calefacció no estan obstruïts, per tal d’evitar intoxicacions. Disposeu dels aliments bàsics i medicaments que es puguin requerir.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*