Inici Teatre La Mostra d’Igualada i la Fundació Catalunya-La Pedrera lliuren a Teatre Mòbil...

La Mostra d’Igualada i la Fundació Catalunya-La Pedrera lliuren a Teatre Mòbil el premi del públic al millor espectacle

COMPARTIR

[Img #7290]La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil i la Fundació Catalunya ? La Pedrera, col·laboradora de la fira, han lliurat aquest migdia a l’Ajuntament d’Igualada un xec de 1.500 euros a la companyia Teatre Mòbil com a reconeixement del Premi al millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2013 per Sense solta.

L’espectacle de clown, amb una puntuació de 9,48, és el més ben valorat pel públic que va assistir a la 24a edició de la fira de teatre infantil i [Img #7291]juvenil, que va tenir lloc a Igualada de l’11 al 14 d’abril. Jordi Girabal, de la companyia Teatre Mòbil ha declarat: “per nosaltres és molt important perquè La Mostra és un test amb el públic, on fa temps que venim i estrenem habitualment. No crèiem que tornaríem a guanyar. En estrenar Sense solta en aquesta edició vam veure que la resposta era molt bona i vam pensar que encara estem en forma després de gairebé 30 anys de companyia. Amb el premi ens trobem en un petit núvol perquè en els temps de crisi actual van molt bé aquest tipus de guardons, primer perquè els dóna el públic i després perquè s’agraeixen els diners.”

Aquesta és la segona ocasió en què Teatre Mòbil ha guanyat el premi al millor espectacle de La Mostra d’Igualada ja que el 2011 van guanyar el premi amb Les Trifulgues dels Germans Garapinyada.

El primer tinent d’alcalde d’Entorn i Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Miserachs, ha destacat que per al consistori “el millor premi és tota la fira amb l’afluència de públic i la ciutat plena de gent gaudint de les arts escèniques. La Mostra és un dels esdeveniments bàsics per a Igualada, ens dóna molta autoestima i l’any que ve amb la 25a edició l’haurem de fer molt grossa.”

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*