Inici Llibres ‘La mirada dels àngels’, de Camilla Läckberg

‘La mirada dels àngels’, de Camilla Läckberg

COMPARTIR

[Img #16602]Un toc de novel.la negra per aquest estiu. LLibre de la reina de la novel.la negra esNova incursió de la la reina de la novel.la negra escandinava. Una lectora molt escaient per aquest estiu del 2014. Camilla Läckberg ens vol tornar a arrossegar a una nova intriga esfereïdora, amb la intensió de fer-nos ‘enganxar’ a les pàgines d’aquesta novetat editorial presentada per Ara LLibres. D’altra banda, ‘La mirada dels àngels’  està molt ben situat en el rànquing dels llibres més venuts, i que confirma que la seva lectura ha estat escollida per un bon grapat de lectors per aquest temps d’estiu.

 

ARGUMENT

 

L’any 1974, la família que regentava la colònia infantil de la idíl.lica illa de Valö, al costat de Fjällbacka, va desaparèixer. Com si s’haguessin fos, sense endur-se res, ni tan sols la seva filla petita, l’Ebba, que mai no ha entès què va passar. Avui, anys més tard, l’Ebba ha tornat a la illa amb el seu marit. Volen intentar salvar el matrimoni després d’haver perdut un fill. Però Fjällbacka no és un bon lloc per salvar res, és un lloc on les ferides del present sempre s’afegeixen les cicatrius del passat i, quan es descobreixen noves proves que podrien reobrir el cas de la família desapareguda, les cicatrius comencen a sagnar.

 

L’AUTORA

 

(Fjällbacka, 1974) És l’autora de novel·la negra escandinava més popular del moment. Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítica i de milions de lectors als 55 països on han estat publicades, en 38 llengües, així com els principals premis de novel·la negra. Fins ara ha escrit vuit obres situades a la seva terra natal, amb Erica Falcki Patrik Hedström de protagonistes. Amsterdam Llibres ha publicat La princesa de gel, Les fi lles del fred, Empremtes que mai s’esborren, Crim en directe, L’ombra de la sirena, Els vigilants del far i La mirada dels àngels.candinava, molt ben situat en el rànquing de llibres més venuts, segona posició (La Vanguardia).

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*