Inici Art La memòria des de la visió de Pep Carol

La memòria des de la visió de Pep Carol

COMPARTIR

[Img #3120]“Només existim en la memòria de l’altre. L’altre només existeix en la nostra memòria. Som rastres de memòria”. Aquestes paraules són la presentació de l’exposició de Pep Carol, que mostra les seves obres a la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt fins al diumenge 30 de desembre.

La inauguració de la col•lecció artística es va fer el diumenge 16 de desembre al migdia i va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch. L’exposició de Carol, nascut a Igualada el 1967, porta per títol [Img #3121]“49”. El motiu d’aquest número és que, segons el budisme tibetà, 49 dies és el temps que dura la mort. Durant aquest temps el difunt revisita els moments viscuts. És un temps de memòria.

La mostra de Pep Carol és original i fa pensar a la persona que la contempla. L’originalitat no només es troba en el tema que tracten les obres, centrades en la memòria des de diferents punts de vista, sinó també en els materials que utilitza i en les maneres de presentar-lo al públic. És una mostra diferent de les que normalment acull aquest espai cultural poblatà.
Pep Carol ha cursat estudis d’escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha alternat el disseny gràfic, la il•lustració i l’escenografia amb la docència artística. Darrerament, la seva obra s’ha centrat en instal•lacions artístiques.

L’horari d’obertura de l’exposició és de dilluns a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, i el diumenge, de les 12 a les 2 del migdia. Aquesta mostra s’organitza des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*