Inici Art ‘La màgia de l’espectacle’, de Carles Morreres, fins al 13 de febrer...

‘La màgia de l’espectacle’, de Carles Morreres, fins al 13 de febrer a la sala Gaspar Camps

COMPARTIR

[Img #12587]

Dijous passat es va inaugurar a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició de fotografies “La màgia de l’espectacle”. L’autor, Carles Morreres, que es dedica de fa anys a la fotografia, va presentar un conjunt de 13 imatges de gran format sobre el món de l’espectacle, de diversos conjunts musicals i d’artistes dalt l’escenari copsades en plena actuació. S’hi poden veure des de Bruce Springsteen fins a Pastora, els Gossos, la Beth, els Manel, Teràpia de shock, Mazoni, Obrint pas, The Mamzelles, els Catarres o els Mishima. 

[Img #12588]

Són fotografies en les quals Morreres ha volgut transmetre sobretot l’expressió i el gest dels cantants, aconseguint a més plasmar, amb bon coneixement de la tècnica, tota l’atmosfera plàstica de llums i colors que s’originen dalt d’un escenari. Ambient que Morreres també ha volgut traslladar a l’espai expositiu, amb el muntatge in situ d’un escenari i d’una il·luminació d’acord amb les fotografies que s’hi mostren. 
En la inauguració, presentada per la directora M. Goretti Bartrolí, l’artista va expressar la seva satisfacció de mostrar els seus treballs a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, en una mostra en què conflueixen feliçment la seva afició – la fotografia- amb la seva passió – la música-. L’exposició es podrà visitar fins al dia 13 de febrer.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*