Inici Futbol La Llacuna remunta el gol inicial de l’Ateneu (3-1)

La Llacuna remunta el gol inicial de l’Ateneu (3-1)

Mal partit de l’Ateneu-PBI que s’ha deixat remuntar un partit que tenia controlat contra La Llacuna (3-1). La primera meitat ha començat sense dominador clar i sense cap acció destacada per cap dels dos conjunts. No ha estat fins al minut 35 que una bona acció d’Urena posava el 0-1 en el marcador.

Quan semblava que s’arribaria al descans amb avantatge visitant, un llançament de falta directe, en el minut 45, ha suposat el 1 a 1. Aquest gol ha fet mal als jugadors blaugranes, que no han entrat en el partit en tota la segona meitat. La Llacuna, amb un joc molt intens, ha aconseguit avançar-se en el marcador aprofitant una errada defensiva quan s’arribava al minut 57.

A partir d’aquí, l’Ateneu-PBI ha intentat l’empat però sense gens d’encert i sense posar en perill la porteria local. El partit ha quedat tancat, a deu minuts pel final, amb el 3 a 1 que ja ha estat definitiu.

LA LLACUNA (3): Sergi, Valiente, Cabrera, Palau, Umeres, Adrian, Josep, Torres, Khalid, Albet i López. Suplents: Ruiz
ATENEU PBI (1): Elvira, Cesc, Escriu, Romero, Pere, Codina, Pep, Toni, Verriere, Pau i Urena. Suplents: Albet i Lliro

Gols: 0-1 Urena (min.35); 1-1 Torres (min.44); 2-1 Lopez (min.57); 3-1 Torres (min.80)