Inici Hoquei La igualadina Ivonne Copoví, segon reforç de l’Aqua Igualada Femení HCP

La igualadina Ivonne Copoví, segon reforç de l’Aqua Igualada Femení HCP

COMPARTIR

[Img #24252]La igualadina Ivonne Copoví, de 23 anys, és el segon fitxatge de l’Aqua Igualada Femení HCP per a la nova temporada 2015/2016. Provinent del Dominicos gallec, va marxar fa cinc anys per estudiar i jugar a Galícia, guanyant-ne els títols absoluts de les darreres temporades amb diferents equips i que, alhora, es guanyaven el dret a pujar a l’OKlliga femenina, però que aquests, al darrer moment, els tancaven les portes sense massa contemplacions. Una situació que el club lamenta com massa familiar amb les seves circumstàncies als darrers anys.

 

El nou dorsal 22, torna a casa seva amb molta il·lusió per jugar a l’OKlliga i aportar treball i compromís a nivell de grup. A nivell de joc, el seu patí, bon xut i la seva velocitat seran, sens dubte, un actiu important pel joc d’atac igualadí. Presentada aquest dilluns al restaurant Aqua, patrocinador de l’equip a l’OKlliga femenina, ha estat acompanyada per familiars, la gerent del Restaurant Aqua, Fina Solé, el President de l’entitat, Salvador Gil, directius, staff tècnic, companyes i alguns socis i aficionats. Amb ella, i la portera provinent del CP Vilanova, Mònica Ferrer, presentada el passat mes de juliol, l’Aqua Igualada va rejovenint l’equip amb jugadores de “casa”.

 

La temporada passada, l’equip ja va recuperar la igualadina Raquel Bernadas del CP Alcorcón. Aquesta es convertiria en la màxima golejadora de l’equip i una de les peces clau, que acabaria fent una bona campanya, amb una 8a posició a l’OKlliga i havent disputat la Copa de la Reina. Amb la Raquel i la Ivonne, sembla, doncs, clara la tendència del club per anar recuperant jugadores igualadines d’altres clubs.

 

L’hoquei femení igualadí té jugant fora de la ciutat Maria Díez, titular indiscutible de la selecció espanyola i a l’Hostelcur de Gijón, i màxima golejadora de l’OKlliga les darreres temporades. També la portera Teresa Bernadas (bessona de la Raquel), també internacional, que tornarà aquesta temporada al CP Alcorcon, de Madrid. També podríem anomenar a l’Anna Gil, jugadora del US Coutras (França) o la Maria del Moral, jugadora del Santa Maria del Pilar de Madrid…

 

El club igualadí ha avançat que encara tindrà una darrera incorporació per aquesta temporada, que presentarà en els propers dies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*