Inici Música La igualadina Ariadna Bonet guanya el concurs Teen Star

La igualadina Ariadna Bonet guanya el concurs Teen Star

COMPARTIR

[Img #3308]La igualadina Ariadna Bonet, de 14 anys, es va imposar en la gran final de la primera edició del Teen Star, un concurs de nous talents musicals que vol trobar la nova estrella musical adolescent del panorama musical català.

Bonet va guanyar el concurs interpretant una versió del tema Cigarretes de Russian Red. Tant el jurat com els organitzadors van destacar que el nivell dels finalistes havia estat altíssim i el públic ho va demostrar vibrant amb cadascuna de les actuacions. Els organitzadors –la discogràfica Música Global i el portal adolescents.cat-, superats per l’èxit i les expectatives, ja han deixat clar que hi haurà una segona edició.

La gala es va celebrar diumenge a la sala La Mirona de Salt, amb prop d’un miler d’assistents, i va comptar amb les actuacions dels 12 finalistes del concurs i també les de Teràpia de Shock, Amelie i l’igualadí Enric Verdaguer.

El tercer premi va correspondre a Queralt i Ivette (Berga), que van interpretar una versió del tema Footprints in the sand, de Leona Lewis. El segon guardó se’l va endur Vero Montero (Tordera), que va versionar Rolling in the deep d’Adele. La guanyadora, la igualadina Ariadna Bonet, signarà un contracte artístic amb Teen Star Records (segell de Música Global i Adolescents.cat); enregistrarà dos senzills i un videoclip, i protagonitzarà una sessió fotogràfica professional.

Aquesta maqueta que va enviar al concurs, on interpreta el tema Cigarrettes de Russian Red, va ser el primer pas per guanyar el concurs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*