Inici Societat La Hispano Igualadina rep dues sancions

La Hispano Igualadina rep dues sancions

COMPARTIR

L’empresa Hispano Igualadina S.A, ha rebut dues sancions per part del Consell Comarcal de l’Anoia. El ple de l’ens comarcal d’aquest dimarts ha aprovat per unanimitat imposar dues sancions de caràcter greu a l’empresa La Hispano Igualadina SA, companyia que presta el servei de transport adaptat a la comarca de l’Anoia. Un servei que utilitzen, per exemple, alumnes de centres d’educació especial.

Les sancions representaran una multa de 600 euros en cada cas, per deficiències i avaries al sistemes de climatització i per la neteja dels vehicles. L’any 2013, el Consell Comarcal ja va sancionar la mateixa empresa per mancances en la climatització dels autobusos.

Juan Manuel Cividanes (Veïns amb Veu) ha reclamat al govern controls periòdics sobre el servei, una acció que el president de l’ens comarcal, Xavier Boquete, assegura que ja es fa de forma habitual. Javier Perellón, del PSC, defensa que es faci un plec més exhaustiu quan es torni a treure a licitació el servei i el conseller d’Educació, Xavier Pérez, ha lamentat que “l’empresa prefereix pagar multes a posar solucions”. Pérez diu que, quan l’interpel·len, l’empresa “dóna un munt d’excuses”.

FER UN COMENTARI

*