Inici Gent L’A.E. Torxa celebra la Castanyada

L’A.E. Torxa celebra la Castanyada

COMPARTIR

[Img #2347]El cap de setmana del 10 i 11 de novembre, l’Agrupament Escolta Torxa va celebrar la castanyada  tots junts a la casa de colònies El Pinar, situada al municipi de Canyelles (Garraf).

Desprès d’un bon esmorzar ja estàvem apunt per descobrir l’entorn en el qual ens trobàvem i en el qual conviuríem el cap de setmana.  Quan ja va ser l’hora de dinar, vam aturar-nos per recuperar forces. Tocava el joc de tarda: una gimcana,  on cada prova era feta per dos grups que havien de competir per aconseguir el màxim nombre de castanyes, amb les quals havíem d’aconseguir el mapa d’on estava amagat el foc per fer les castanyes, gràcies a tots els escoltes el vam trobar i vam poder anar a sopar.  

Era l’hora del joc de nit, uns espectres malvats van robar les coses més típiques de la castanyada: castanyera, castanyes, panellets,… per salvar la festa els escoltes havien de recuperar les imatges robades. Un cop fet els personatges de la castanyada van poder tornar.
L’endemà al matí ens esperava un gran dinar amb tots els pares i mares, tot i que el temps amenaçava de pluja vam poder gaudir del dinar preparat pel nou clan de róvers. Una bona carn a la brasa acompanyada de panellets i les castanyes que com sempre ens preparen els pares de la PIME.

Ben tips vam poder riure una estona amb  un joc de mímica on tots podien participar pares, mares, escoltes i monitors.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*