Inici Cinema La dotzena edició del Festival Zoom, més internacional i amb més websèries

La dotzena edició del Festival Zoom, més internacional i amb més websèries

COMPARTIR

La dotzena edició del Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió tindrà lloc a Igualada del 26 al 30 de Novembre. La novetat més destacada és la internacionalització de la secció oficial a concurs i l’augment d’activitats relacionades amb les webseries i la multipantalla.

 

La originalitat i la força del Festival Zoom, des del seus inicis l’any 2003, ha estat l’aposta per la ficció televisiva en el seu format de tvmovie, amb una mirada oberta a Europa, posant especial interès en la producció catalana. A banda de les activitats paral·lales de formació i altres seccions relacionades amb la televisió i, veient evolucionar aquest mercat, el Festival ha anat incorporant altres formats en auge com són les sèries, les minisèries, i en la passada edició, les webseries.

 

El Festival Zoom presentarà una secció oficial internacional, com a gran novetat

 

El volum de producció en el format d’ún únic capítol, la tvmovie, ha variat significativament en tot el territori espanyol, i especialment, a Catalunya.  Tot i així, les televisions hi segueixen apostant produïnt pel·lícules de gran qualitat que es podran seguir veient a la gran pantalla del Festival Zoom, juntament, i per primera vegada, amb tvmovies d’Amèrica Llatina o Àsia. Les productores i televisions internacions poden fer arribar les seves pel·lícules a la seu del festival, fins el proper 31 de juiol, a través del web: www.zoomigualada.org

 

Les webseries, protagonistes

 

Internet, com a plataforma de distribució imparable de contingut audiovisual, ha revolucionat la manera de consumir la ficció televisiva. Aquest fet ha fet néixer les webseries: càpsules de ficció que es mostren a internet.

La producció de webseries està en el punt de mira de molts joves creadors que veuen en aquest format, una via de distribució i promoció a l’abast de tothom.

El Festival Zoom vol donar impuls a aquest format i ser plataforma de promoció de les webseries, i els seus productors i realitzadors.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*