Inici Cultura La delicadesa de la seda, reflectida en els quadres de la igualadina...

La delicadesa de la seda, reflectida en els quadres de la igualadina Maria Àngels Gual a La Pobla

COMPARTIR

L’artista igualadina Maria Àngels Gual recull, a la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt, una original i delicada col·lecció de quadres. La mostra, que porta per títol Finestres, la va inaugurar la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Esther Touriñán, el diumenge 3 de maig al migdia.

 

[Img #22141]Les obres que presenta Gual en aquesta exposició tenen com a punt de partida i d’inspiració les flors d’una peça de seda que s’entrellacen amb la ploma, la tempera i el collage de pintura. És una mostra que transmet delicadesa, tranquil·litat i marcada per un toc de feminitat i frescor. Són uns quadres, que tal i com diu el títol de la col·lecció, són finestres que s’obren davant de la persona que les contempla.

 

Maria Àngels Gual Aribau és professora de dibuix i pintura. Va cursar estudis a l’Escola Massana i és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. En la seva trajectòria professional, cal destacar que va iniciar el projecte de l’actual Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada. Va ser directora d’aquest centre educatiu des dels seus inicis, el 1983, fins arribar a la jubilació. Ha fet diverses exposicions individuals i també col•lectives.

 

 

Fins el 17 de maig

Els quadres de l’artista igualadina es podran veure a l’espai cultural poblatà fins al diumenge 17 de maig. L’horari de visites de la mostra serà de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i els diumenges, de les 12 a les 2 del migdia. Aquesta exposició s’organitza des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*