Inici El diari de la paqui La degeneració d’Igualada

La degeneració d’Igualada

COMPARTIR

A Igualada hi ha individus que fan el que els rota. Encara que sigui incomplint normatives de tota mena. Encara que sigui trencant el respecte cap als altres. I això no ens ho podem permetre. Si no ho aturem en sec, quan hi volguem posar remei ja no hi serem a temps.

Gossos de races perilloses deslligats pel carrer i sense morrió… Aparcaments en doble fila o en cantonades dificultant la visibilitat… Motos i cotxes amb una petarrera que és impossible que estiguin dins la legalitat vigent… Aparells de música a uns volums desproporcionats… Propietaris de gossos que no recullen les tifes que els animals fan a les voreres… I la nova moda: pisos ocupats que esdevenen un cau de problemes. I no es pot actuar? O no es vol? Això ja no és qüestió de tenir més o menys permisivitat: això és l’incompliment de l’ordre sancionador davant l’incompliment d’unes conductes mínimes de civisme. Massa incompliments!

Abans qui se sortia de la normativa sabia que tard o d’hora seria
sancionat. Ara, davant l’aparent impunitat, sembla que juguin a veure qui la fa més grossa! La permissivitat s’ha traduit en una degradació humana de la ciutat, perjudicant-ne la convivència i l’estat del benestar. Probablement no és únic només d’Igualada, però aquí està passant i no hi posem remei. No només cal lamentar la pèrdua del respecte d’uns cap als altres. El que es perd és, sobretot, qualitat de vida. I això no ens ho podem permetre. Per això caldria moure fitxa tan de pressa com fos possible.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*