Inici El diari de la paqui La degeneració d’Igualada

La degeneració d’Igualada

COMPARTIR

A Igualada hi ha individus que fan el que els rota. Encara que sigui incomplint normatives de tota mena. Encara que sigui trencant el respecte cap als altres. I això no ens ho podem permetre. Si no ho aturem en sec, quan hi volguem posar remei ja no hi serem a temps.

Gossos de races perilloses deslligats pel carrer i sense morrió… Aparcaments en doble fila o en cantonades dificultant la visibilitat… Motos i cotxes amb una petarrera que és impossible que estiguin dins la legalitat vigent… Aparells de música a uns volums desproporcionats… Propietaris de gossos que no recullen les tifes que els animals fan a les voreres… I la nova moda: pisos ocupats que esdevenen un cau de problemes. I no es pot actuar? O no es vol? Això ja no és qüestió de tenir més o menys permisivitat: això és l’incompliment de l’ordre sancionador davant l’incompliment d’unes conductes mínimes de civisme. Massa incompliments!

Abans qui se sortia de la normativa sabia que tard o d’hora seria
sancionat. Ara, davant l’aparent impunitat, sembla que juguin a veure qui la fa més grossa! La permissivitat s’ha traduit en una degradació humana de la ciutat, perjudicant-ne la convivència i l’estat del benestar. Probablement no és únic només d’Igualada, però aquí està passant i no hi posem remei. No només cal lamentar la pèrdua del respecte d’uns cap als altres. El que es perd és, sobretot, qualitat de vida. I això no ens ho podem permetre. Per això caldria moure fitxa tan de pressa com fos possible.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. Els que desgraciadament van ser elegits per “governar” la ciutat només es dediquen a fer “d’activistes de carrer”, els importa ben poc l’ordre públic i la vida dels ciutadans, només procuren sortir a la foto a primer pla, com l’alcaldet en el seu viatge a Alemanya a visitar el que es va fugar l’endemà de proclamar el no-res. Per això si que hi ha diners i disponibilitat perquè a més en treuen rendiment, un fent-lo presidentet de la diputació i els vassalls amb càrrecs “d’assessors” cobrant per no fer res. I com a colofó de confirma tot això resulta que tenen la poca vergonya d’empastifar al balcó de l’ajuntament (que es de TOTS) una pancarta tavernària amb la imatge de tots els que en el seu dia va voler trencar la convivència i la llei.

  2. El problema en el nou aparcament de la Piscina Municipal, i en general en tot el Barri de Les Comes, està arribant a límits insuportables.

    Els joves aparquen els seus cotxes per beure i menjar deixant el lloc fet un fàstic. Posen la música dels seus cotxes a tot volum mentre parlen a crits. He vist fins i tot baralles.

    A més, circulen pels nostres carrers amb la música a tot volum i amb els tubs de fuita lliures amb un soroll capaç de despertar a les persones que descansen i alterar els nervis a les que encara estan despertes.

    Cal dir que, una vegada vaig veure a la Policia Municipal, i el xivarri va cessar. Però és NECESSARI i URGENT que facin guàrdia diàriament, des de la caiguda de la nit fins a la matinada, que per això els paguem, perquè facin la seva feina.

    Senyor alcalde, posis mà a la feina i busqui la solució per a aquest problema JA, o em temo que veurà molt disminuïts els seus vots en les properes eleccions municipals.

FER UN COMENTARI

*