Inici Música La Coral Merlet, al Concert de Nadal de Carme

La Coral Merlet, al Concert de Nadal de Carme

COMPARTIR

[Img #3093]El passat diumenge l’Església Parroquial de Carme va acollir la celebració del concert de Nadal 2012, que va anar a càrrec de la igualadina Coral Merlet.

La Coral Merlet es va estrenar l’any 1996 en la celebració del 25 anys de la coral infantil Els Verdums. Aquesta coral es fa formar amb els antics directors i cantaires que havien col•laborat amb la coral infantil  Els Verdums, juntament amb pares i mares, actuals i antics que es van reunir per assajar. El nom actual de Coral Merlet ve donat per l’eina que porta a la mà el gegant Tonet Blanquer.

El programa que va oferir la Coral Merlet va ésser ampli, amè, variat i molt ben estructurat. La Coral va portar el públic a recórrer vàries èpoques i moments musicals que feien venir bones vibracions.

Primer es van endinsar amb cançons del segles XVI i XIX, seguint amb bandes sonores de pel•lícules com el “Mago de Oz” i “New York,  New York”, per continuar després amb Espirituals Negres i una mica de Gospel  per acabar d’arrodonir amb cançons tan estimades pel públic com les havaneres i les nadales.

Els assistents al concert van gaudir molt del concert ja que en algunes cançons la Coral Merlet es va fer sentir una mica cantaries fent participar i cantar al públic assistent .

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*