Inici Llibres ‘La botiga vintage Astor Place’ d’Stephanie Lehmann

‘La botiga vintage Astor Place’ d’Stephanie Lehmann

COMPARTIR

[Img #16468]Una de les sorpreses de la temporada literària i que el ‘boca orella’ s’ha fet càrrec de fer-ne difusió entre els lectors, aconseguint un racó predilecte per ser escollit i llegit. ‘La botiga vintage Astor Place’ es la història captivadora sobre el destí, la lluita i la força de voluntat de dues dones separades per un segle. Una novel.la que segons els crítics literaris, ens ofereix una perspicaç, encantadora i totalment entretinguda la seva lectura. 
Llibre recomanat per la nostra col.laboradora, la llibretera igualadina Isabel Casas (Llegim? Llibreria), és publicat per Edicions 62, dins de la col.lecció ‘El balancí’, i disposa d’un total de 448 pàgines.

L’ARGUMENT

La història de dues dones valentes i emprene­dores que, tot i estar separades per un segle, estan unides pel talent i lluiten per aconse­guir els seus somnis.

 

Nova York, 2007: quan l’Amanda, propietària de la botiga de roba vintage Astor Place, visita una vella dama de l’alta societat novaiorquesa per comprar-li uns vestits antics, no sap que un dels objectes li revelarà un passat ple de secrets.

Amagat enmig de les vores cosides a mà d’un maniguet de pell, l’Amanda descobreix un diari del 1907. Pertany a l’Olive Westcott, una jove rica que va viure a Nova York fa més de cent anys. En contra dels costums de l’època, l’Olive no volia casar-se i tenir fills, sinó que so­miava convertir-se en cap de compres d’uns grans magatzems. La mort sobtada del pare i la crisi financera de principis de segle, però, la van arrossegar fins a les portes de la pobresa. Envoltada de noies treballadores, va haver de lluitar per sobreviure i adaptar-se a un món completament diferent del que ella coneixia.  

A mesura que avança en la lectura del diari, l’Amanda descobreix que la seva vida i la de l’Olive tenen molt en comú i s’adona que amb quaranta anys ja és hora que ella també resolgui els dubtes pendents sobre la relació que manté, encari el futur i tiri endavant la botiga. 

L’AUTORA

Stephanie Lehmann és llicenciada per la U.C. Berkeley i va cursar un màster d’anglès a la Univer­sitat de Nova York. Ha estat professora d’escriptura. Actualment viu a la ciutat de Nova York
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*