Inici Cultura La Biblioteca posa en marxa una nova edició del seu concurs de...

La Biblioteca posa en marxa una nova edició del seu concurs de microrelats de por

COMPARTIR

El concurs més terrorífic de la Biblioteca, l’»Uuh!», compleix aquest 2015 cinc anys i torna a fer una crida als amants dels microrelats perquè enviïn el seu text abans del 9 d’octubre. Des de la seva posada en marxa el 2010 s’han rebut més de 200 microcontes de tot arreu, escrits per joves i grans i sobre les més diverses expressions de la por i el misteri. L’any passat la guanyadora va ser la manresana M. Assumpció Piquer Vila amb el relat «Por» i el finalista l’igualadí Albert Caballé amb «Els monstres de veritat no tenen escates».

 

 

[Img #24340]Requisits per participar

«Uuh!» és obert a totes les persones majors de 16 anys i els relats participants han de ser inèdits, en català i tenir un màxim de 500 caràcters (unes 10 línies en cos Arial 12). Només s’acceptarà un text per persona. El primer premi consistirà en un lot de llibres i un menú per a dues persones gentilesa d’El Didal Restaurants d’Igualada i el segon en un lot de llibres, a més d’un diploma acreditatiu. Els microrelats seran publicats a la pàgina web i al facebook de la Biblioteca Central d’Igualada.

 

 

Els participants ja poden enviar els seus textos per correu electrònic a  b.igualada.c@diba.cat, en un document adjunt. El missatge ha de portar com a assumpte «Microrelat de por» i al cos cal fer constar les dades personals de l’autor, que no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte. Les bases es poden consultar també a la Biblioteca i a www.bibliotecaigualada.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*