Inici Societat La Biblioteca i Creu Roja Anoia apropen la lectura als pacients de...

La Biblioteca i Creu Roja Anoia apropen la lectura als pacients de l’Hospital d’Igualada

COMPARTIR

Creu Roja Anoia, la Biblioteca Central d’Igualada i l’Hospital d’Igualada han començat un nou projecte de col·laboració: “La lectura + a prop”. La iniciativa consisteix a portar revistes, llibres i altres materials de lectura i passatemps per als pacients i acompanyants de l’hospital de dia mèdic.

“La lectura + a prop” té la finalitat d’aconseguir un major benestar dels pacients i acompanyants tot alleugerint l’ambient medicalitzat de l’espai de tractament a través de la lectura i l’entreteniment. Cinc persones voluntàries de Creu Roja Anoia són les encarregades de repartir els materials per les sales cada matí. Els lots són proporcionats per la Biblioteca Central, des d’on es fa una selecció dels llibres, revistes o còmics que s’adeqüin millor al perfil dels lectors i al temps que disposen per llegir i, com a complement, Creu Roja Anoia també hi aporta quaderns de passatemps.

Si aquest primer estadi de la iniciativa té acceptació, l’Hospital d’Igualada ho ampliarà a d’altres àrees per les quals també hi passen pacients i acompanyants de manera periòdica.
Cal destacar d’aquest projecte, el fet que tres entitats amb objectius diversos col·laborin per aconseguir un major benestar de les persones i el foment de la lectura com a un mitjà per facilitar-lo.

FER UN COMENTARI

*