Inici Llibres La Biblioteca d’Igualada s’omple de contes

La Biblioteca d’Igualada s’omple de contes

COMPARTIR

[Img #4351]La Biblioteca Central acollirà l’hora del conte tots els dimarts de febrer, a les 6 de la tarda. Carla Jorba, Roger Corominas, Pep Farrés i Íngrid Domingo seran els narradors encarregats d’explicar històries adreçades a nens i nenes a partir de 4 anys, durant els dies 5, 12, 19 i 26 de febrer, amb l’objectiu de fomentar i convidar a la lectura.

Durant l’any, cada mes un conte

I si cada dimarts de febrer s’explicarà un conte, al llarg de l’any aquesta activitat tindrà continuïtat un cop al mes i amb contistes de l’Anoia. Coincidint amb les efemèrides de l’any o del mes, els contes giraran a l’entorn d’un tema monogràfic.

Així, l’hora del conte de març tractarà sobre la igualtat de gènere, a l’abril es donarà protagonisme als llibres, el maig el tema de referència seran les mares, i el  juny, els avis. Les faules d’estiu seran explicades el mes de juliol i l’hora del conte del setembre el centre d’interès serà la tornada a l’escola.

Seguint amb les dates destacades, i com a novetat, l’hora del conte serà explicada en llenguatge de signes el mes d’octubre. A aquest mes el seguiran els contes relacionats amb  la música per commemorar Santa Cecília, i el desembre, la màgia i la il•lusió del Nadal seran els protagonistes.

Per acabar d’arrodonir la promoció de la lectura, a la sala infantil de la Biblioteca s’exposaran llibres relacionats amb els contes explicats. La distracció per als més petits està assegurada, sigui escoltant contes o llegint-los.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*