Inici Cinema La Biblioteca d’Igualada convida a participar a la travessa dels Oscar

La Biblioteca d’Igualada convida a participar a la travessa dels Oscar

COMPARTIR

La Biblioteca Central d’Igualada se suma a la gran festa del cinema internacional amb el concurs Encerta els Oscar 2013. Des d’ara i fins al 23 de febrer petits i grans poden participar en aquest certamen omplint la seva butlleta. Els premis s’atorgaran el dissabte dia 2 de març a 2/4 d’1 del migdia a la sala Beatles de la Biblioteca.

El concurs contempla dues categories: adults i infantil. En la primera els participants hauran d’emplenar una butlleta i escollir en les següents categories: millor pel•lícula, millor director, millor actor i millor actriu entre tots el finalistes. Les pel•lícules que competeixen enguany per endur-se la preuada estatueta són Amour; La vida de Pi, Argo, Lincoln, Bestias del sur salvaje, El lado bueno de las cosas, Django desencadenado, La noche más oscura i Los miserables.
Pel que fa a la segona categoria hi poden participar els infants d’entre 5 i 13 anys, els quals han de marcar, en la butlleta, la que creguin que serà la pel•lícula d’animació guanyadora dels Oscar 2013. Les obres finalistes són Brave, Frankeweeine, L’al•lucinant món de Norman, Pirates! i Rompe Ralph.

Es poden consultar les bases completes i obtenir la butlleta de participació a la Biblioteca Central i a la seva pàgina web.

Amb aquest concurs, la Biblioteca vol donar a conèixer la seva secció de cinema, que compta amb pel•lícules de tots els gèneres i per a totes les edats. Només cal tenir el carnet de la Biblioteca per endur-se-les en préstec.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*