Inici Teatre La Bastida proposa tres nits de teatre on el preu de l’entrada...

La Bastida proposa tres nits de teatre on el preu de l’entrada el decidirà l’espectador

COMPARTIR

[Img #9191]L’Associació de laBastida presenta per primera vegada un cicle teatral, tres vesprades de teatre en petit format agrupades sota el títol “El somni d’una nit d’estiu”. Vinculades a la programació de la Festa Major d’Igualada, laBastida ens obre les portes a compartir cultura, espais i comunitat, tot afegint-se als primers dies del desè aniversari de la Coll@nada.

Del dilluns 19 al dimecres 21, sis companyies diferents actuaran a l’espai de laBastida -al carrer Creueta, 31- oferint propostes pròpies, algunes d’inèdites, les quals començaran cada dia a les 20h. i a les 00h. No es tracta d’una activitat gratuïta, però alhora tampoc tindrà un preu fix, serà cada espectador qui en funció de la seva valoració pagarà el què cregui convenient a partir del format «taquilla inversa».

Una herència serà la desencadenant d’una Guerra de Lleons, de la companyia Un pam i dos dits i Toca’m el cuplet, de Mònica Torra i Neus Peris a l’hora golfa ens traslladarà a la bohèmia i la ironia dels cafè-teatre dels anys 30 i 40. Seran les dues peces encarregades d’inaugurar una programació que durant els tres dies comptarà amb una pausa entre la primera i la segona obra per oferir servei de sopar tot comentant amb els actors i les actrius els aspectes més destacats de cada representació.

Sense oblidar l’Any Espriu, la companyia Arran oferirà el dimarts Arran sempre de Terra. Salvador Espriu per ell mateix, un laberint unicursal en format teatre per recórrer les imatges de vida, mort, llengua, identitat i país que amaguen els versos del poeta. A mitjanit, La Font oferirà Encuentros con lo inesperado, peça onírica sobre el traspàs i l’ambivalència entre les sensacions d’estar viu o mort, al més pur estil Pedro Páramo, de Juan Rulfo. Peça multi-disciplinar que intentarà transformar el monòleg en una cosa diferent.

Clourà la darrera jornada teatral d’una banda Solos, dues peces breus intitulades Madame Ho Lee i La casa de la fuerza, interpretades per Orland Verdú i Clémence Caillouel respectivament, de l’altra Somnis, a càrrec de Carla Jorba i amics, una peça amb un contingut secret, incògnit, sorpresa, per cloure aquests tres dies de teatre, com sempre passa amb els somnis.

El cicle està organitzat per laBastida amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

Dilluns, dia 19 d’agost

20:00h. Guerra de Lleons (Un pam i dos dits).
A les 21:30h. Sopar.
A les 00:00h. Toca’m el cuplet (Mònica Torra i Neus Peris).

Dimarts, dia 20 d’agost

20:00h. Arran sempre de Terra. Salvador Espriu per ell mateix (Arran).
A les 21:30h. Sopar.
A les 00:00h. Encuentros con lo inesperado (La Font).

Dimecres, dia 21 d’agost

20:00h. Solos (Orland Verdú i Clémence Caillouel).
A les 21:30h. Sopar.
A les 00:00h. Somnis (Carla Jorba i amics).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*