Inici Hoquei La base, el millor del cap de setmana de l’Igualada Hoquei Línia

La base, el millor del cap de setmana de l’Igualada Hoquei Línia

COMPARTIR

Benjamins
H.C.R. Cent Patins  1  Vs   Igualada H.L.     8

[Img #4361]Porter: Martí Sabaté
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Jan Gamboa, Unai Gràcia, Ian López, i Biel Segura.

Els benjamins han fet un gran partit avui a Rubí, tot i disposar de moltes baixes per grip, han fet un gran partit.

Els més peques han sortit a la pista a donar-lo tot i ho han aconseguit, amb un joc diferent al que estem acostumats, per les nombroses baixes, però amb la mateixa filosofia, els nens entrenats per en Xavi, han marcat el territori amb bones jugades, que sovint finalitzaven en gol, i es que avui a més de lo acostumat com els gols d’en Roger i l’Àlex, en Jan s’apuntat al carro de finalitzar amb èxit, amb dues dianes, cal destacar el joc de conjunt i la bona imatge donada.

Alevins
Tsunamis de Barcelona  3  Vs   Igualada H.L.   5  

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez
Jugadors de camp: Marc Cano, Alba Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté,Maria Somacarrera i Gal•la Torrents.

Els alevins han fet una gran jornada a casa dels Tsunamis de Barcelona. Els igualadins van anar de menys a més, ja que la sortida a pista va ser una mica lenta, l’adaptació a la pista, el patinatge i la seva adherència lenta, feia que el puck no corri com estan acostumats, però a mesura que passaven els minuts tot anava millorant, les passades, les combinacions i triangulacions per superar els adversaris i els xuts.

Però mentre tant els jugadors barcelonins ja ens havien a aprofitat una bona ocasió per superar-nos,els igualadins continuen treballant en defensa i surten al contraatac, aconseguint un gol, però l’alegria no dura gaire, ja que ells també aprofiten una errada per tornar a superar-nos i marcar de nou. Amb aquest resultat de 2-1 finalitza la primera part.

A la represa en Nil ha donat indicacions i els igualadins surten a la pista en millors condicions i ara si, comença el domini igualadí, amb una bona feina en defensa i amb bones triangulacions en defensa, aconseguim superar els jugadors barcelonins i aconseguim l’igualada. Aquest resultat dona ales als jugadors igualadins que posen setge a la porteria barcelonina amb ràpids contraatacs i en Ferran que avui estava amb bona punteria va anant xutant i aconseguint gols, arribant el 2-3 i el 2-4.  Els barcelonins reaccionen a dos minuts del final i aconsegueixen un altre gol, però els igualadins estaven fent un bon joc i van treure profit de nou en altra acció d’atac i a pocs segons del final de nou aconsegueixen marcar un altre gol, el 3-5 amb que finalitza el partit. Un bon partit per continuar treballant.

Juvenils
C.P. Castellbisbal  6  Vs   Igualada H.L.  4     

Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Roger Mas, Oriol Morera, Albert Mudarra, Clàudia Navarro,Hector Rodríguez,Carles Sanllehí i Marc Torrents.

Els juvenils avui han tingut una mala jornada, ja que de sortida van estar una mica adormits i aquesta temporada si surts així et fan un set.

Els equips han apujat molt el llistó, sobre tot els equips que juguen nacional com el Castellbisbal, -segons a la lliga or-  els jugadors més joves es fogue-ixen amb l’equip sènior i es fan molt millors jugadors.

En Miquel va tenir molta feina i es que a la primera part en defensa vam estar molt tous i el Castellbisbal va aprofitar fins a tres rebots que van acabar dins de la porteria. Els igualadins jugaven a impulsos, i quan la defensa no feia la continuació, arribaven les accions de perill i els gols.

Amb un 3-1 finalitza la primera part que els igualadins van tenir per oblidar. A la represa en Toni llegeix la cartilla als jugadors i aquest surten millor i el joc s’iguala en totes les seves facetes, la d’atac i la de la defensa, tot i que en Oriol es va despenjar per problemes amb la línia de joc.
Els demés jugadors es posen les piles i comencen a trenar jugades, tot i que les errades les paguem amb gols, però el joc està més viu que mai i els igualadins retallen les distàncies i posen la por al cos dels jugadors del Castellbisbal, que van d’un costat a l’altre, amb molt bones accions i jugades de mèrit, que els porters moltes vegades desfan, quan no es la defensa.
La tècnica individual es posa al límit en una pista molt ràpida que fa que els igualadins tinguin de fer un esforç extra, acostumats a una pista una mica més lenta com es la igualadina.
Al final un 6-4 que deixa un regust amarg pels igualadins.

Sèniors
C.P. Castellbisbal  9  Vs   Igualada H.L.   1

Porter: Pol Valls i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Nil Doménech, Samuel Ferrera, David López, Edgar Mudarra, Albert Muntadas i Marc Valls.

Els sèniors igualadins avui no han fet un bon partit, i condicionants per que així sigui hi han uns quants, començant amb un parell de baixes per malaltia, -en Hèctor i en Jaume- que han fet que les línies anessin canviades i no es treballés be, d’altra la velocitat de la pista que els nostres jugadors no van aconseguir mantenir al llarg de tot el partit i finalment que no vam poder mantenir una bona intensitat defensiva al llarg de l’encontre agreujat amb una sanció per tercera falta a un jugador important com es en Nil.

Les consignes abans de l’inici del partit es van mantenir els cinc primers minuts, que es on en Nil precisament va aconseguir marcar el gol que avançava als igualadins en el marcador 0-1 que amb una bona pressió van desfer les primeres jugades d’un potent Castellbisbal.
La truita es va girar quan vam començar a tenir errades defensives amb canvis de jugadors que defensaven, quan trèiem el puck sense mirar o quan tiraven a porteria i el porter tenia totes les cartes per fer una bona aturada, els nervis, l’ansietat per aconseguir un altre gol i com he dit abans les errades van donar un impuls al jugadors del Castellbisbal que veien com poc a poc entraven els seus xuts, i es que a més la sort anava del seu costat.

Els igualadins van disposar de varies superioritats que els jugadors adversaris van desfer amb una fèrria defensa i un extraordinari porter. Els igualadins van intentar moltes coses amb els jugadors que es podia disposar, ja que fins i tot en marc va rebre un xut a la bota que li va impedir d’aprofitar la seva velocitat en aquesta pista tan ràpida i va limitar les seves accions. En quan a la resta de jugadors van rendir segons les seves possibilitats, però davant tenien un molt bon equip que a més jugava a casa, al final un resultat que no agrada als igualadins que ho van tenir tot en contra.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*