Inici Destacats El juvenil del Club Handbol Igualada, sostcampió a la Partille Cup de...

El juvenil del Club Handbol Igualada, sostcampió a la Partille Cup de Suècia

COMPARTIR

L’equip juvenil del Club Handbol Igualada s’ha proclamat sotscampió de la Partille Cup que s’ha celebrat durant aquesta setmana a la ciutat sueca de Göteborg. Els igualadins eren l’únic equip català que participava al torneig i han acabat arribant a la final del grup B de la categoria boys 18, que ha guanyat l’equip suís HSG Nordwest 1.

La Partille CUP és un torneig masculí i femení d’handbol que va començar el 1970 el CH IK Sävhof. Ara per ara és el campionat juvenil més gran del món. Les edats dels participants van dels 10 als 21 anys. Aquest esdeveniment acull enguany 1.190 equips de 34 nacionalitats diferents i una quantitat que supera els 22.000 jugadors i jugadores de països com Argentina, Brasil, Egipte, Israel, Estats Units, etc.

El LOKAL CHI juvenil d’Igualada ha estat l’únic representant català en un torneig que també ha comptat amb la participació de la Selecció d’Espanya SUB17 -que ha guanyat el campionat de seleccions- i l’equip El Romeral de Màlaga.

Gràcies a la implicació, esforç i dedicació de les famílies, el club, els espònsors INCELMAQ i MESTRANS, i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, han pogut viatjar fins a Suècia per culminar una temporada en la qual s’ha assolit  la participació en la Lliga Catalana quedant Subcampions de la Copa Catalunya. També agraeixen a Esports Garcia la seva implicació i ajuda al llarg de la temporada.

L’expedició anoienca la formaven els seus entrenadors, Elies Galiano Vargas i Marcos Vilches Romero i 17 dels jugadors de  la plantilla, Oriol Cirera Bertran, Quim Vilà Roset, Anton Aguilera Caro, Xavier Malpartida Tous, Ferran García Mata, Guerau Llansana Gandía, Arnau Albareda Altarriba, Aniol Gumà Guardiola, Pol Alonso Morreres, Jan Mateo Martínez, Oriol Cots Samper, Enric Soler Forn,Ot Palmes Parera, Pol Andueza Fillat, Quim Amich Ibañez i Roger Trull Marín.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*