Inici Societat El jutjat d’Igualada, un dels que investiga els Mossos per ‘inactivitat’ l’1-O

El jutjat d’Igualada, un dels que investiga els Mossos per ‘inactivitat’ l’1-O

COMPARTIR

Un total de 24 jutjats arreu de Catalunya han obert diligències per fets relacionats amb la jornada de l’1 d’octubre, segons dades facilitades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). D’aquests, 16 han obert investigacions contra els Mossos d’Esquadra per “desobediència per inactivitat” durant la jornada. Arran de diverses denúncies presentades, també s’han obert altres causes per delictes de lesions, per votacions il·legals o per revelació de secret per l’ús de dades personals. A Barcelona, les investigacions sobre l’1-O les porta el jutjat d’instrucció 7 de Barcelona, que ha obert una investigació contra l’actuació de la policia espanyola a la capital catalana arran d’una denúncia presentada per la Generalitat. El mateix jutjat també té causes obertes contra els Mossos per la seva actuació aquell mateix dia i també per revelació de protecció de dades.

Per que fa a Igualada, el jutjat d’instrucció número 1 ha obert una causa per quatre denúncies per desobediència contra els Mossos per inactivitat en l’obertura de col·legis electorals.

ACN

 

1 COMENTARI

  1. L’actitud d’aquests ineptes s’ha de jutjar, no mes faltaría que l’ordre public exercís de desordre anarquic! Jutjar-los, multar-los i acomiadar-los!

FER UN COMENTARI

*