Inici Societat La justícia ratifica el toc de queda a Igualada i Masquefa

La justícia ratifica el toc de queda a Igualada i Masquefa

COMPARTIR

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat aplicar el toc de queda i la resta de mesures per contenir la covid-19 una setmana més. Així, el toc de queda entre la una de la matinada i les sis del matí s’aplicarà aquest cop en 165 municipis, segons la petició d’ampliació que va fer arribar el Govern. Entre aquests municipis hi ha Igualada i Masquefa. Vilanova del Camí ja no tindrà toc de queda a partir del proper cap de setmana.

També és dona el vistiplau a mantenir la limitació a 10 persones en les trobades socials i l’aforament del 70% als centres de culte. La sala considera que “no hi ha dubte” que la situació és de risc imminent i greu per malaltia transmissible i especialment tenint en compte la variant delta. Per això, afirma que les mesures proposades pel Govern són “necessàries, idònies i proporcionades”.

ACN

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Que comodos se sienten violando las libertades y derechos de los ciudadanos sentados en sus sillones cobrando cada mes mientras el pueblo sumiso obedece pero cuidado la gente puede tener cegera transitoria pero no cegera permanente señor castell que usted trajo la primera ola mortal a toda la conca.

FER UN COMENTARI

*