Inici Llibres Juny de presentacions literàries a Igualada

Juny de presentacions literàries a Igualada

COMPARTIR

Aquest mes de juny de 2013 serà molt actiu pel que fa les presentacions literàries. S’ha d’aprofitar el temps per recomanar bona lectura per aquests proper temps d’estiu i de vacances.

Tres primeres presentacions de caire ben divers: una cimera poètica greco-alemanya, seguit de l’erotisme a través de la poesia d’un dels autors clàssics més celebrats de la literatura universal, Salomó, i finalment un llibre que recull el 20 batecs materns de diversos personatges públics.

A banda d’aquests tres primers actes que obren el mes, posteriorment seran presentats al públic igualadí i anoiencs, els llibres dels autors: Sílvia Soler, Genís Sinca i Maria José Pazos amb les seves respectives obres: ‘L’estiu que comença’, ‘Una família exemplar’ i ‘La força de l’ànima’.

CIMERA POÈTICA GRECO-ALEMANYA

Dissabte dia 1 de juny a les 12 del migdia i  a la Capelleta de la Mare de Déu de Montserrat, Passatge Capità Galí, al costat de Llegim…? llibreria. Cimera poètica greco-alemanya amb la Presentació del llibres “Obra poètica” de Georg Trakl, Traducció de Feliu Formosa i “La Sonata del clar de lluna” de Iannis Ritsos, traducció de Joan Casas.

Tots dos llibres han estat editats per Adesiara. Comptarem amb la presència dels Traductors, Feliu Formosa i Joan Casas que ens en faran una lectura. Presentarà l’acte el poeta igualadí David Soler i Ortínez. Acte organitzat conjuntament per Paranoia Accions i Llegim…? llibreria.

CÀNTIC DELS CÀNTICS DE SALOMÓ

Dimarts dia 4 de Juny a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central, presentació del llibre “Càntic dels càntics de Salomó”. El poema eròtic més celebrat de la literatura universal. Traducció de Narcís Comadira i Joan Ferrer,  i editat per Fragmenta editorial. Comptarem amb la presència de Narcís Comadira i de l’editor Ignasi Moreta. Acte organitzat per Llegim…? llibreria amb la col.laboració de la Biblioteca Central.

CONDICIÓ DE MARE de Carme Parras i Jordi Sacristan

Dimarts dia 4 de Juny a les 8 del vespre a l’Ateneu Igualadí  una nova presentació literària solidària amb del llibre “Condició de Mare”, El batec matern de 20 personatges públics. de Carme Parras i Jordi Sacristan.  Editat per Cossetània. Comptarem amb la presència de la seva autora Carme Parras. Acte organitzat per La Sageta Solidaria, amb la col.laboració de Llegim…? llibreria i l’Ateneu Igualadí.

SÍLVIA SOLER, GENÍS SINCA I MARIA JOSÉ PAZOS

A l’agenda de presentacions també caldrà apuntar les de l’escriptora Sílvia Soler, que el dia 11 de juny estarà present a l’Ateneu igualadí per presentar el seu darrer llibre, ‘L’estiu que comença’, guardonat amb el Premi Ramon Llull 2013. El dia 17 de juny, torna de nou a Igualada el manresà Genís Sinca per presentar en el mateix espai de l’entitat igualadina, el seu llibre que forma part d’una trilogia que s’ha obert amb ‘Una família exemplar’, Premi Josep Pla 2013, i finalment Maria José Pazos amb la seva història personal, de com va sortir del coma i va transformar la seva vida. Una narració descrita al llibre titulat ‘La força de l’ànima’, i que serà presentat el dia 18 de juny. Aquestes tres presentacions estan organitzades per ‘La Sageta Solidària’ amb la col.laboració de ‘Llegim…? Llibreria’ i l’Ateneu Igualadí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*