Inici Política Junts per Vilanova organitza un dinar amb la candidata al Congrés, Laura...

Junts per Vilanova organitza un dinar amb la candidata al Congrés, Laura Borràs

COMPARTIR

Aquest dissabte 6 d’abril l’exconsellera i Candidata de “Junts x Catalunya” a les Eleccions Generals del 28-A, Laura Borràs, assistirà al dinar organitzat per l’agrupació comarcal del partit a Vilanova del Camí.

El dinar serà obert a tothom que estigui interessat, i tindrà lloc al Restaurant Nou de Vilanova del Camí, c/Verge de Montserrat nº 28 a les 14:30h. Es necessari confirmació prèvia al mail: anoia@partitdemocrata.cat

La formació continua fent públiques les incorporacions a la candidatura. El Candidat Jordi Barón a l’Alcaldia de “Junts x Vilanova” a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, ha fet públic aquesta setmana la nova incorporació al seu equip de Ricard Macarro, professional i emprenedor en el sector de l’Hosteleria a Vilanova del Camí, que va regentar el seu propi negoci fins que va decidir apostar per un concepte diferent creant l’actual “Espai al teu aire” on cadascú decideix quin ús li vol donar. A banda també compta amb una llarga trajectòria professional en el sector comercial en una important empresa catalana del sector químic, que actualment compagina amb la seva vocació d’emprenedor.

Per altra banda Ricard Macarro sempre ha estat una persona involucrada i compromesa amb el teixit associatiu vilanoví, tant juvenil com cultural, formant part de diverses entitats vilanovines, des d’on ha pogut aportar el seu gra de sorra durant anys contribuint al seu enfortiment.

Ricard Macarro afirma sumar-se a l’equip de Junts x Vilanova i de Jordi Barón, atret pel seu compromís inequívoc de responsabilitat, treball i esforç que ha demostrat cap a Vilanova del Camí, i per aquesta clara voluntat d’obertura i transversalitat que li estant donant al projecte polític de “Junts x Vilanova”, que fa que en aquests moments sigui la millor opció política des d’on treballar pel nostre municipi durant els propers 4 anys.

FER UN COMENTARI

*