Inici Destacats Junts per Vilanova, en desacord amb la bandera col·locada a l’ajuntament amb...

Junts per Vilanova, en desacord amb la bandera col·locada a l’ajuntament amb motiu del Dia de la Hispanitat

COMPARTIR

El grup municipal de Junts per Vilanova, que forma part del govern encapçalat per la socialista Noemí Trucharte, ha mostrat el seu desacord amb la col·locació de la bandera d’Espanya a la façana de l’Ajuntament de Vilanova del Camí aquest 12 d’octubre, dia de la Hispanitat.

Junts considera que “la bandera espanyola ja es troba representada en les formes establertes per llei, juntament amb les banderes oficials al lateral de l’edifici consistorial” i que aquesta acció “no respon a cap requeriment legal, forma protocol·lària o tradició, sinó a una acció simbòlica per part del Partit dels Socialistes”.

Junts per Vilanova manifesta, malgrat el seu descord amb la col·locació de la bandera, “el màxim respecte per aquesta bandera, ja que pot representar a una bona part dels nostres veïns, però que volem manifestar de la mateixa manera que a nosaltres no ens representa”.

El grup format pel regidor Jordi Barón admet, malgrat tot, que “l’experiència de governança municipal entre els membres de l’equip de govern, i els diferents partits que la componen, ha estat i és molt positiva” i, per tant, conclou que “volem seguir treballant per Vilanova, com fins ara, deixant palès que no compartim aquesta acció, i mostrant també el nostre compromís amb l’autodeterminació, i finalment amb la lluita per una República Catalana”.

7 COMENTARIS

  1. El cinisme dels servents del Vivales, fugit dins un maleter d’un cotxe fa quatre anys, no te limits, pero el dia que es giri la truita els hi farem gruar posant-los a la picota per resercir-nos de totes les bajanades que estem aguantant allà on el ramat els va votar i fan servir les institucions publiques per predicar el seu fanatisme, penjant pancartes vergonyoses i llaços grocs que simulen el sectarisme d’aquesta colla de farsants. I cal felicitar a l’ajuntament de Vilanova per la seva fermesa i lleailtat a la bandera.

FER UN COMENTARI

*