Inici Destacats Junts per Vilanova del Camí presenta al seu candidat Jordi Barón

Junts per Vilanova del Camí presenta al seu candidat Jordi Barón

COMPARTIR

El passat 7 de març va tenir lloc la presentació oficial del partit “Junts per Vilanova del Camí” – Junts x Cat, que concorrerà a les pròximes eleccions municipals a Vilanova del Camí liderat per l’actual regidor a l’ajuntament Jordi Barón.

Barón va anunciar una candidatura compromesa amb Vilanova i els vilanovins amb la voluntat de construir un projecte polític ambiciós, ample i transversal on valors com el respecte, responsabilitat, compromís i humilitat en siguin els garants. Perquè Vilanova necessita sortir del caòtic “Show” i situació de paràlisi política total en que ha viscut instal·lada aquests 2 últims anys.

Davant d’una setantena d’assistents Barón va presentar una campanya sota l’Eslògan #Som Present #Creem Futur apel·lant a la tasca feta fins ara i al projecte polític que hem de fer junts cara el futur per assolir els reptes estructurals que te el nostre municipi.

A banda també es va posar l’accent en el caràcter de proximitat amb les persones que tindrà la pre campanya i campanya electoral, cercant la interactuació i complicitat de la ciutadania tant presencialment a través de 3 espais oberts de diàleg i propostes que inclouran tots els grans àmbits municipals, on tothom que vulgui podrà fer la seva aportació; i a través d’una estratègia digital on via eines com: pàgina web, “Facebook”, “Twitter” o “Whatsapp” es podran fer també aportacions amb les quals s’acabarà perfilant el programa electoral que serà el reflex del que volem que sigui Vilanova del Camí cara el futur.

També es va comptar amb la col·laboració entusiasta de l’Alcalde d’Igualada Marc Castells que va presentar el candidat Jordi Barón com una persona compromesa, fidel i tenaç en la defensa del municipi i dels interessos dels vilanovins, i com a única opció possible per sortir de l’actual situació de paràlisi política que viu Vilanova del Camí en aquest moment. Castells també va deixar palesa la col·laboració total i permanent que hi ha amb l’equip de Barón per a fer front als grans reptes que te Vilanova, així com s’ha fet fins ara amb temes importants com l’enllaç ronda sud que finalment després d’anys de treball i lluita incansable, veu la llum amb la seva execució.

Comunicat sobre la urbanització del Carrer Joan Miró

La formació s’afegeix als partits que han elaborat comunicats per exposar els motius del seu vot. El vot contrari de Junts per Vilanova es fonamenta en “unes contribucions desmesurades que representen el 80% del cost total als veïns afectats arribant als 26.000€ en un sol veí”.

El grup municipal acusa l’alcaldessa de “tirar endavant una obra d’inversió amb pressupost prorrogat de forma electoralista sense haver treballat el punt políticament. Si estigués tant interessada en tirar endavant el projecte, l’hagués pogut incloure a fa 1 any als pressupostos 2018 capítol d’inversions, i no ara a corre cuita amb modificacions de crèdit i sense incloure cap subvenció externa que permeti alleugerir la carrega econòmica als veïns afectats”.

Per a la formació liderada per Jordi Barón, “el nostre projecte polític defensa l’aplicació mínima possible de contribucions especials per als veïns de Vilanova, així com vam demostrar fa anys amb els veïns del carrer major que vàrem treballar per aconseguir una subvenció extraordinària de la Diputació de Barcelona per tal de minorar l’impacte econòmic per als veïns i veïnes”.

Des de “Junts per Vilanova del Camí” recolzen el projecte, “però sota unes condicions més justes i igualitàries per als veïns així com hem fet quan estàvem governant. Per tant volem deixar ben clar que l’únic responsable que no hagi pogut tirar endavant aquest projecte és la Sra. Trucharte, que un cop més ha demostrat la seva incapacitat política per gestionar el nostre municipi. El que haurà d’haver fet és presentar una proposta de pressupostos per al 2019 ben treballats políticament on inclogués al capítol d’inversions aquesta obra amb finançament a 3 bandes: 1) Fons propis: 25% del cost 2)Subvenció Diputació: 25% del cost i 3) Contribucions especials veïns: 50% del cost”.

El comunicat finalitza recordant que “a “Junts per Vilanova del Camí” sempre ens trobaran quan es treballi pensant sols amb el millor pel municipi i tots els vilanovins/es, sense partidismes ni egos polítics, però lamentablement això sembla impossible amb l’actual alcaldessa que ens governa a cop de decrets d’alcaldia des d’una vessant immobilista i totalitària”.

FER UN COMENTARI

*