Inici Política Junts per Piera proposa la construcció d’un centre cívic i un nou...

Junts per Piera proposa la construcció d’un centre cívic i un nou pavelló esportiu

COMPARTIR

Aquest dissabte dia 11 de maig tindrà lloc l’acte de presentació de la campanya de Junts per Piera a la Plaça Montmar a les 10:30 del matí.

L’acte comptarà amb la presència d’Eduard Pujol, portaveu adjunt de JuntsxCat al Parlament de Catalunya i servirà per plantejar les propostes de Junts per Piera per als propers quatre anys.

L’alcaldable Josep Llopart i el gruix de l’equip que forma la llista presentarà els eixos principals del seu programa de cara a les eleccions municipals. Josep Llopart assegura que presenten “tot un conjunt de propostes il·lusionants i engrescadores. Hem format un equip renovat amb unes ganes increïbles de treballar per Piera”. Llopart diu que “no parlem d’un programa electoral sinó d’un pla de treball ambiciós, real i realista pels propers quatre anys”.

Entre les propostes, que es poden consultar al web www.juntsperpiera.cat, destaca la construcció d’un nou Pavelló Esportiu a la zona del barri de Sant Jordi, un centre cultural a l’antiga fàbrica de Cal Sanahuja, on s’hi farà una nova biblioteca, una gran sala auditori, espais per a entitats i joves i zona d’aparcament.

Junts per Piera proposa un pla d’acció a poble i barris de neteja, seguretat i obres, així com un pla estratègic per al comerç de Piera.

L’acte acabarà amb un esmorzar.

FER UN COMENTARI

*