Inici Destacats Junts pel Bruc vol un gran pacte per la recuperació al municipi

Junts pel Bruc vol un gran pacte per la recuperació al municipi

COMPARTIR

El grup municipal Junts pel Bruc lamenta que, malgrat que “hem estat al costat de l’equip de govern, i ens hem ofert per tot. Hem ofert la nostra experiència per elaborar un pla de xoc tots junts, però no obtenim resposta”.

El grup que encapçala l’oposició va demanar una Junta de portaveus telemàtica o un ple extraordinari per treballar conjuntament unes mesures “perquè les bruquetanes i bruquetans més afectats per aquesta crisi tinguin l’Ajuntament al seu costat”. Junts assegura que fins el dijous dia 16 d’abril l’equip de Govern no els convoca per fer una videoconferència on els informa de les actuacions efectuades per blocs i àrees “i els hi tornem a fer l’oferiment d’ajudar”.

Des de l’oposició volen aportar el seu coneixement, experiència i aportacions per fer possible “un veritable pla de xoc per protegir-nos i superar aquesta emergència que necessitarà de respostes i propostes imaginatives, però efectives”.

Junts pel Bruc reclama un pla de xoc per afrontar la crisi i assegura que “anem tard en aspectes de flexibilització d’impostos per les famílies, autònoms, pimes… hem de ser creatius a l’hora d’ajudar a l’economia i el teixit comercial i empresarial amb línies d’ajudes o subvencions”.

El grup de l’oposició també lamenta que el goven no faciliti “en tot moment” les dades sanitàries i econòmiques de l’afectació de la crisi al municipi.

Junts pel Bruc vol un “gran pacte per la recuperació econòmica i social del Bruc” i un ple monogràfic per analitzar la situació i establir mesures “concretes i excepcionals”.

FER UN COMENTARI

*