Inici Política Junts pel Bruc presenta el seu programa a Montserrat Parc i al...

Junts pel Bruc presenta el seu programa a Montserrat Parc i al Bruc Residencial

COMPARTIR

Cap de setmana intens de la candidatura de Junts pel Bruc que el dissabte 20 i diumenge 21 de maig ha volgut fer arribar en petit format als veïns de dues de les urbanitzacions del seu terme municipal.

Novament, el missatge preferent ha estat treballar intensament i facilitar el dia a dia dels veïns amb un ajuntament sensible i proper a les persones, més transparent i més eficaç en la utilització dels recursos.

El transport públic, la seguretat, la cobertura mòbil, la neteja i manteniment de les urbanitzacions i franges perimetrals són una prioritat per Junts pel Bruc; tanmateix, confia que la solució urbanística ha de ser sempre negociada i flexible, sense imposicions i que ha d’anar de tenir en compte el resultat de l’estudi socioeconòmic pendent d’executar.

Junts pel Bruc s’ha mostrat fermament convençut en el cas del Bruc Residencial, que l’acta del ple del 1996 és la que marca jurídicament qualsevol tràmit posterior contemplant la seva recepció com a eix bàsic per qualsevol projecte de futur respectant els drets adquirits.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*