Inici Destacats Junts organitza un debat a Igualada sobre els polígons de la comarca

Junts organitza un debat a Igualada sobre els polígons de la comarca

COMPARTIR

Aquest dissabte 7 de maig, a les 11 del matí a l’Auditori del Museu de la Pell d’Igualada es durà a terme la segona matinal de la sèrie Les matinals de Junts. Donant continuïtat a la primera, celebrada el mes de març a Els Prats de Rei sobre energies renovables, aquesta versarà sobre els polígons industrials de la comarca.

Els ponents de la matinal seran

Joan Canadell, membre del Parlament de Catalunya, número 3 de Junts a les Eleccions del 14 de Febrer del 2021 i expresident de la cambra de comerç de Barcelona

Mingo Tort, comercial de logística

Pep Solé Vilanova, Empresari i exalcalde i exregidor d’urbanisme d’Òdena

Pau Batlle, Arquitece i urbanista

Joan Mateu, en representació de la plataforma Jorba Reflexiona.

Moderarà el debat Roger Casellas, directiu de multinacional.

L’acte és obert al públic en general i també es podrà seguir en directe per streaming al canal de Youtube de Junts Anoia.

1 COMENTARI

  1. Una bona ocasió per exposar i debatre, de forma raonada, diferents opinions; i que, tant debò, tinguessin un ampli ressò pel coneixement de la ciutadania per prendre posició sobre el futur de l’Anoia, més enllà dels grups d’interès i moviments, legítimament interessats, molt actius, però de representació molt reduïda.

    Un debat especialment interessant en un moment en que està en curs d’aprovació el PDUAECO (Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena), amb posicions molt enfrontades sobre les activitats (industrials, logístiques, agrícoles, ramaderes, etc. etc), abast i condicions, que cal potenciar, preservar i /o protegir, que tindran una repercussió cabdal, especialment en les generacions més joves.

FER UN COMENTARI

*