Inici Política Junts per Montmaneu presenta la seva candidatura i el seu programa electoral

Junts per Montmaneu presenta la seva candidatura i el seu programa electoral

COMPARTIR

El passat diumenge 19 de maig, el partit Junts per Catalunya de Montmaneu va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals a La Sala del municipi. La trobada va comptar amb la participació dels regidors i regidores sortints i dels nous candidats, en un acte molt emotiu on candidats i públic van participar molt activament.

L’acte va començar amb un balanç dels 4 anys de govern a càrrec de l’alcalde i candidat, Àngel Farré Carulla i dels regidors actuals; Josep Marquilles, Miquel Casanovas i Josep Tosquelles. Es va excusar la presència de la regidora Gisel·la Marimon que no va poder assistir . Tots els presents van fer un repàs de l’acció de govern i van agrair la confiança del poble dipositada durant aquests quatre anys. Per la seva part, Àngel Farré, va explicar que “s’havia complert el 200% del programa anterior i que la voltuntat era fer el mateix aquesta nova legislatura”. D’altra banda, l’actual alcalde i candidat número 1, va rendir comptes i va explicar que havien tancat el mandat amb un saldo positiu, molt més elevat del que es van trobar a l’inici de la candidatura.

Seguidament, els nous candidats amb Àngel Farré al capdavant, van explicar el programa electoral i cada una de les propostes per a realitzar aquests pròxim anys. Així, Albert Urgell i Farràs, Carme Marsà i Pinós, Joan Vilajoana Tardà i Josep Tosquella Queralt es van presentar i van coincidir en la il·lusió i les ganes amb què emprenien aquest nou projecte .

D’altra banda, es va excusar la participació de l’alcalde d’Igualada i president de la Diputació de Barcelona, que no va poder assistir però que va enviar un missatge donant el seu suport a la nova candidatura i va destacar la persistència i la bona feina feta en aquest darrer mandat.

En acabar, els assistents van poder preguntar i fer les seves aportacions en un acte molt dinàmic que va comptar amb una alta participació i on els candidats van contestar cada una de les preguntes fent honor al seu slògan “Tots fem Montmaneu”. Finalment, la tertúlia va continuar entorn un pica pica.

FER UN COMENTARI

*