Inici Destacats Junts per la Llacuna prepara el programa electoral amb una trobada participativa

Junts per la Llacuna prepara el programa electoral amb una trobada participativa

COMPARTIR

El passat diumenge 17 de febrer, el grup municipal Junts per la Llacuna, que compta amb el suport d’Esquerra Republicana de Catalunya, va convocar una trobada de treball, en la qual van participar una trentena de persones durant tota la sessió.

Tal com van explicar els regidors Albert Valiente i Sebastià Jódar, la sessió era una invitació a construir solucions a partir de l’anàlisi de la realitat del municipi, per tal de concretar un programa electoral participatiu i preparar la presentació d’una candidatura a l’Ajuntament al mes de maig.

L’espai de treball comptava amb una sèrie de panells on es recollien divuit àmbits temàtics, en els quals els assistents van anar anotant propostes de futur per millorar la vida al poble. En acabar es va compartir un vermut i es van continuar debatent qüestions sobre el futur del poble.

Seguint els treballs de preparació de la candidatura, es convocarà una nova sessió el diumenge dia 10 de març, per presentar el resultat d’aquesta sessió i començar a preparar la llista de la candidatura de Junts per la Llacuna – AM.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*